Geluidsoverlast………

Sommige mensen storen zich al snel aan een hondje dat ‘s-avonds even blaft, of aan spelende kinderen op het speelterrein van een school, met dat soort geluiden heb ik geen moeite. Je hebt natuurlijk ook klussers die het liefst in de avond na 10.00 uur nog even zo nodig een gaatje moeten boren, en dit dan proberen te doen op een kiezelsteen,waar niet doorheen te komen is, hier begint mijn tolerantie al iets te verminderen. Maar het kan natuurlijk ook helemaal te gek worden,en dan moet de rechter (nee,niet de rijdende) er aan te pas komen.

Als de Britse Caroline Cartwright niet minder geluid produceert tijdens de seks,staat haar een gevangenisstraf te wachten. Zij en haar man Steve, maken elke nacht (hier twijfel ik toch sterk aan) zoveel lawaai dat de buren er niet van kunnen slapen. Volgens de buren is het geluid onnatuurlijk,en begint elke nacht rond 24.00 uur, en gaat door tot 02.30 uur……ja dames, dit wel even andere koek dan 2 minuten! De buren waren een rechtszaak tegen Caroline begonnen,en de uitspraak van dit geruchtmakende proces was 8 weken voorwaardelijk, als er binnen een jaar nog een aanklacht komt wegens geluidsoverlast, moest zij die zitten.

Maar het hartstochtelijke echtpaar kon zich niet beheersen, en de buren hadden er meer dan genoeg van. Cartwrights buurvrouw zette vervolgens telkens een bandrecorder aan als zij de buren hoorde, en verzamelde zo’n 23 opnamen van het stel. De rechter die een kort fragment van de opnamen had gehoord, (langer hoefde niet,want toen lag hij al met de advocate van de verdachte onder het beklaagde bankje) verklaarde: “ik begrijp heel goed dat jullie buren het beu zijn”. de seksuele uitspattingen van het echtpaar liepen op tot 47 decibel, genoeg voor blijvende gehoorbeschadiging Caroline moet dus nu die 8 weken in de gevangenis doorbrengen. De rechter vroeg nog aan haar echtgenoot hoe hij dat gegil heeft kunnen doorstaan, hierop toonde Steve een foto waarop te zien was hoe hij dat had opgelost.

Oren 2

15 thoughts on “Geluidsoverlast………

 1. Viel stomtoevallig al zappend gisterenavond midden in zoiets in Sex & the City. Daaar zal het dan wel op lijken. Daar knapten de ramen van zowat……………………………. grijnsssssssssssss

  Like

 2. Een mooi plaatje met een leuk verhaal, past wel bij deze druilerige dag. Hier is het stil, en ik hoorde net een hondje blaffen, veel meer is hiet niet te beleven hihi.Fijne dag en liefs Belia

  Like

 3. In een flat op de H…….laan in Den Haag kwam een echtpaar wonen en meteen al hadden de buren het idee dat er iets niet in orde was en zij belden na een paar dagen de politie. Mevrouw werd namelijk bont en blauw geslagen door haar man, dachten de buren. Na onderzoek van de juten bleek het volgende: mevrouw gilde en krijste dat het een lieve lust was maar niet omdat ze geslagen werd door haar man maar als hij zich op haar stortte. Het was echt niet te geloven hoeveel lawaai die vrouw produceerde tijdens de daad en dat meerdere malen per dag, ook dat nog! Het lawaaierige echtpaar is na korte tijd verhuisd en op de H….laan kon men ’s nachts weer rustig slapen….. zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zo heerlijk rustig!

  Like

 4. Er is niets vervelender dan midden in de nacht wakker te worden van geluiden. De buren van Caroline hebben nu in iedergeval acht weken rust, kunnen ze in iedergeval weer even bijslapen ;-)!.

  Like

 5. @John: De persen draaien op volle toeren, ze zijn niet aan te slepen! @Ann: het is écht waar hoor,André Rouvoet heeft zelfs een gesigneerd exemplaar. @Henk: Er is wel degelijk een filmpje van, dat wordt binnenkort vertoond bij omroep MAX, zo hopen ze de oudjes wat meer in beweging te krijgen.

  Like

 6. Goh, tis net alsof ik mijn (manlijk) collega hoor praten.Moppert vaak tot veelvuldig dat ie niet kan slapen van zijn buurtjes. Luidruchtige seks houdt hem uit de slaap, mss moet ie ook maar naar de rechter stappen…

  Like

 7. Ja gestoort worden midden in de nacht door je buren met afschuwlijke geluiden is niet niks .Nu maar die cd bemachtigen Edward dan kunnen we die allemaal beoordelen of het terecht niet of niet

  Like

 8. Whoehahaha mafkikker, die koptelefoon zal wel geholpen hebben, maar de buren hadden er zeker niet eentje. Wat voor vreselijke geluiden dat mens heeft geproduceerd weet ik natuurlijk niet, maar ik wil dat bandje wel even hebben om te oordelen over deze zaak ;-)))Dikke kus, zusje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.