Veiling ten bate van campagnekas.

Vrienden,

Vorige week zondag is dan eindelijk de vraag beantwoord, die (wees maar eerlijk) bijna iedereen de laatste jaren heeft bezig gehouden…….zou hij er eentje dragen met stipjes, streepjes of gewoon een witte?

Vorige week zondag is een onderbroek van J.P, Balkenende geveild, de veiling was georganiseerd door de VVD,die met de opbrengst de campagnekas wilde spekken, hoe diep ben je dan gezonken? Enkele andere veilingstukken waren, een ouderwets muziekplaatje van Hans Wiegel, een uur doorbrengen met Mark Rutte of aanschuiven bij een vergadering van de Eerste Kamer. Pronkstuk was natuurlijk de door J.P. gesigneerde onderbroek, het blijft echter een raadsel hoe dit stuk textiel in het bezit is gekomen van de VVD.

De onderbroek.
onderbroek

Balkenende zijn vrouw Bianca, heeft er nog een hoop werk aan gehad om dit kledingstuk zo netjes en schoon onder de hamer te krijgen, het heeft een volle week in de bleek gestaan, maar het resultaat mag dan ook gezien worden.

Er was geen minimumprijs voor dit veilingstuk, iemand begon het bieden met 25 euro, en met stapjes van 5 euro is de prijs tot het gigantische bedrag van 75 euro opgevoerd. De nieuwe eigenaar is Daniëlle van Wijngaarden geworden, die er dolgelukkig mee was, en het broekje ingelijst in de fractiekamer gaat ophangen.

Enkele Kamerleden eisten een parlementair onderzoek naar de gang van zaken, want zij maakten zich zorgen over wat Balkenende nu aan zijn gat moest trekken. Zoals wij van J.P. gewend zijn, kon hij iedereen op een duidelijke en heldere wijze geruststellen, hij verklaarde nog wel meer onderbroeken te hebben, en om elke twijfel hieromtrent weg te nemen, toonde hij een exemplaar aan de massaal aanwezige pers.
onderbroek5td

Uw razende reporter Edward.

29 thoughts on “Veiling ten bate van campagnekas.

 1. ik dacht dit is onderbroekenlol ,maar kan me niet voorstellen dat men dit doet maar ach waar kijk ik nou wel van op in ieder geval zou ik er nog geen duppie aan uitgeven jp kan de pot op , heet dit nou negatieve aandacht vragen ? of is dit nou van kijk is wat ik me maar kan permiteren? bah geen lol aan dus gr en knuf pee

  Like

 2. Na het zien van deze onderbroek heb ik ook wel een idee wat voor een dekbedovertrek hij heeft. Een en al Disney !! Misschien mag Bianca Balkenende van JP ook wel eens met zijn Ieniminie spelen ! (Niet aan sabbelen, want dan gaat de verf eraf !!)

  Like

 3. We gaan JPB toch niet vergelijken met Bill Clinton, he? Monica L. lustte er wel pap van, dat was aan haar koppie te zien maar ik heb nog nooit één Nederlandse vrouw hitsig zien kijken naar JPB. De man heeft dan ook weinig erotiserends om over sex appeal maar helemaal niet te spreken. Je hebt weer een leuke Edward, we kunnen hier nog lang over lachen!

  Like

 4. Welnee, ze zijn allemaal gestopt met roken om 12 uur op 31 december, maar stiekem nemen ze nu enorme sigaren aan van Fidel en dat mogen wij niet weten natuurlijk.

  Like

 5. @Ann: In huize Balkie heeft Bianca de broek aan hoor, en die doet ze maar één keer per jaar op JP zijn verjaardag uit. Volgens de laatste berichten heeft Bianca ook een sigarenpeuk achter de divan gevonden, dat doet al met al toch wel erg denken aan een voorval in het Witte Huis.

  Like

 6. Misschien heeft JP die onderbroek wel in een vuilnisvat gegooid na een wilde party en heeft iemand van de VVD het gezien en de rafelige onderbroek meegenomen met een plan, een veiling met voorbedachte rade. Volgens mij wist Bianca er tot vandaag niets van en nu ze dit heeft gelezen moet ze natuurlijk ook een slip opofferen het zal wel geen sexy slip zijn want zo te zien houdt Balkie daar niet van!

  Like

 7. In de Haagse wandelgangen wordt al gefluisterd dat misschien wel een Nederlandse versie van Monica Lewinsky de onderbroek uit het Catshuis heeft gesmokkeld, maar daar zijn geen keiharde bewijzen voor. Hoewel die relatie mij toch wel aan het twijfelen brengt.

  Like

 8. HET IS ECHT WAAR. WAT EEN SCHERTSVERTONING…….STEL MALLOTEN!!!,Het was een geintje, een lokkertje”, sust campagneleider Hans Buytelaar van de VVD Amersfoort de verhitte gemoederen over de ingelijste onderbroek van Jan Peter Balkenende. De liberalen beweren een persoonlijk gesigneerde witte slip van de minister-president op de kop te hebben getikt voor de grote VVD-veiling zondag in Amersfoort. Het jaren-vijftig-modelletje zou ‘via een relatie binnen het Catshuis’ in bezit van de VVD zijn gekomen

  Like

 9. Dat Goofy op zijn onderbroek staat, vind ik veelzeggend: JPB is zelf ook zo goofy als de neten. Whoehahahahaha, de rafeltjes aan de onderbroek geven te denken, volgens mj is ie een zakkrabber! Toch knap van Biancaatje dat ze alle remsporen heeft kunnen wegwerken!

  Like

 10. Vrienden,…het doet mij goed dat jullie nu overtuigd zijn van de betrouwbaarheid aangaande mijn berichtgeving, het is wel eens anders geweest, dat heb ik nooit kunnen begrijpen, en heeft mij veel verdriet gedaan. Maar jullie huidig blindelings vertouwen in mij maakt alles goed, en zet mij er toe aan om nog meer van dit soort sensationele nieuwtjes op te sporen.Uw dankbare razende reporter Edward.

  Like

 11. …tja Edward, in Den Haag is alles mogelijk…hoe ze aan die broek komen? Je hebt geen idee hoe handig zakkenrollers zijn.fijne avond nog, groetjesss

  Like

 12. Razende reporter : gefeliciteerd met dit knap stuk speurwerk. Ik dacht ook, Edward is weer op dreef, maar het is waar. Jemmie maar ’t moet gezegd worden, ik had toch iets meer klasse aan Balkenellende’s edele delen verwacht. Hoe komt onderbroek bij de VVD ? Waar zit het onderbroekenlek ? Wie zeult met die man zijn ondergoed. Dit is toch niet meer normaal ??????

  Like

 13. Ik dacht eerst dat je weer een geintje maakte, maar het is echt waar, en inderdaad hoever is de politiek gezonken!! Moeten deze ‘heren’ Nederland er weer bovenop helpen, geen wonder dat geen zinnig mens hier nog in kan geloven!toedeloe en een fijne avond!

  Like

 14. Whiehahaha, je bent echt maf broertje, maar dat geeft niets er zijn heel veel mensen nog gekker en dat moet je een troost zijn, kijk dat Bakellende een onderbroek draagt met zijn eigen foto erop is al erg genoeg, maar wie o wie van de dames van de VVD heeft hem zover gekregen om hem die broek uit handen te krijgen, daar ben ik toch wel nieuwsgierig naar. De nieuwe eigenaresse zoekt zich waarschijnlijk een breuk naar de handtekening van JP want die is er natuurlijk in de bleek uitgegaan, het is toch nog een heel bedrag voor zo’n vod, 75 euro en dan komt er nog opgeld bij. Nu krijgen we natuurlijk weer een hele heisa in de kamer over hebben Daniëlle en Jan Peter meer dan Bianca mag weten? Het antwoord van Balkie weet ik nu al GEEN COMMENTAAR. Dag laiverd, dikke kus van een goedgelovige zus ;-)))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.