Een kat in de zak….

Soms zit iets wat je koopt dusdanig verpakt, dat je eigenlijk niet goed kunt zien wat je koopt, en eenmaal thuis gekomen, kan het dan ook wel eens vies tegenvallen…..je hebt “een kat in de zak gekocht”.

Een Arabische ambassadeur schrok zich rot toen hij zag hoe zijn kersverse vrouw er uitzag onder haar nikab. De echtgenote die hij net had getrouwd bleek namelijk scheel en zwaar behaard.

De man had zijn aanstaande pas een paar keer ontmoet voor hun huwelijk en bij die ontmoetingen droeg ze haar nikab.
niqaab

Toen de ambassadeur zijn bruid probeerde te kussen na het tekenen van het huwelijkscontract,
ontdekte hij hoe ze er onder de sluier uitzag.
schele

De bruidegom stapte Linéa recta naar een islamitische rechtbank om het huwelijk te laten ontbinden.
Onderstaande foto heeft de Arabische ambassadeur als bewijsstuk opgevoerd, ja….. daar zou ik ook niet hitsig van kunnen worden.
harig

 Bron: NOS Headlines.

11 thoughts on “Een kat in de zak….

 1. Niqab is trouwens een verbastering van ‘niet kap’. De vrouwen zeiden ‘ik wil niet een kap dragen’ want ze stikten er in. Maar omdat vrouwen geen donder te vertellen hebben in die contreien, moest het toch. De tegenstribbeling is in de loop der tijden simpelweg ‘niqab’ geworden. Had je niet gedacht hè?

  Like

 2. Het zal toch wel een kwestie van uithuwelijken geweest zijn??? Als je aartslelijk bent, moet je wel een niqab dragen en dan uitgehuwelijkt worden…… zo raak je dan toch nog van je lelijke dochter af. En als ze de niqab blijft dragen, ziet nooit iemand dat hij een kat in de zak heeft gekocht. Slimme zet eigenlijk!Te deseo un feliz día, Eduardo!

  Like

 3. Whahahaha, die is echt goed.!!! Ja onder zo’n ding (nikab) kan je ook inderdaad niet zien waar je mee trouwd. En dacht dat ze die dingen niet af hoeven te doen voor ze trouwen. Dus een voordeel voor die vrouwen, want zij zien hun man wel. Nee, alleen zijn is niets, maar zoiets helemaal niet. ;-))))

  Like

 4. Mafkikker dat je bent, zoiets trouw je niet er kan wel een man in zitten en in dit geval betwijfel ik echt of het wel een vrouw was ;-))) Hier willen sommige mannen hun vrouw wel een zak over hun hoofd doen, maar daar krijg je ze verpakt en wel, afijn als er maar genoeg kamelen geleverd waren als bruidsschat een pot ontharingscrème doet de rest. Droom zacht lieverd, dikke kus!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.