Wanhopig op zoek!

Een fotowedstrijd kan wel leuk zijn hoor, maar Nederlandse landschappen als thema……welke stumper bedenkt zoiets? Sinds het een beetje goed weer is, zit ik elke ochtend om 5 uur op de fiets, (dat houd geen mens vol) wanhopig op zoek naar die éne bijzondere plaat. Helaas heb ik die tot nu toe nog niet kunnen maken, jullie wel?? Stuur hem dan om mee te doen aan “Spacefoto van de maand” in een niet te klein formaat naar: fotografie54@live.nl  dat kan t/m maandag 31 mei 18.00 uur.

Hierbij een verslag van mijn speurtochten, wat wel leuk is om te doen hoor, je komt altijd wel iets tegen om op de gevoelige plaat te zetten.

Die kant moet ik wel op, maar niet over het water.
1

HA!..het eerste landschapje….maar ja, dat zie je overal.
2

Heb je ook iets te smikkelen bij je Edward?
3

Even terug in de tijd.
4

Mijn stalen ros is onvermoeibaar, dat kan je van mij niet zeggen.
5

Tja……het is natuurlijk niet echt een landschap, dus zoek ik maar weer verder.
6

Toch ook maar even langs het hertenkamp, altijd leuk.
7

Jeemig,..die vent zie je hier bijna elke dag!
8

Soms moet je breed zien.
9

De pluisjes van de Paardenbloemen vliegen door de lucht…..hatsjoe!
10

Dit vliegje is er niet allergisch voor.
11

Waar zou die naartoe gaan??…ik wil mee!
12

Deze sportieveling gaat op de fiets de wolken in.
13

Potjandorie….zie je een mooi plekje, en dan mag je er weer niet komen!!!
14

Maar ik blijf net zolang zoeken tot ik die éne bijzondere foto kan maken hoor!

15 gedachten over “Wanhopig op zoek!

  1. Hoi Edward, het zijn weer prachtige foto’s die je hebt gemaakt. Wat het vliegtuig betreft, denk ik dat hij naar het dichtsbijzijnde vliegveld gaat, want zijn wielen hangen er al uit. Hihihihi. Ik doe het hier ook maar ineens, anders moet ik ook nog naar je gastenboek. Ik ben te laat, maar had er geen bericht van gekregen, van de verjaardag van je zus, Ann, dus ze net nog even gefeliciteerd, en jij nu ook met je zus, Ann.Gelijk even een informatie, want denk dat jij het bij mij ook niet gelezen hebt, de reacties in mijn VORIGE blog. Ze hebben in mijn wagen ingebroken, en in de nieuwe blog heb ik de foto’s van de schade erbij gezet. Dus als je interesse hebt, kijk dan maar even.Ik wens je hierbij ook gelijk een prettig pinksterweekend en een fijne week.Groeten Rinus

    Like

  2. pfff landschappen genoeg tezien maar steeds niet goed genoeg hahahaha en uh ga maar lekker door hoor om 5 uur op je stalen ros ik draai me dan nog wat keertjes om hahah gr en knuf pee

    Like

  3. Prachtige foto’s Edward!En idd….deze keer een moeilijke opdracht….pfff. Tis mij nog niet gelukt om een aardig landschapje te schieten :(

    Like

  4. Zijn weer mooie foto`s Edward, vooral de bovenste straalt wat moois uit.Ik geloof dat je vaak op jacht bent met je stalen ros om de mooiste plaatjes te schieten, doe maar lekker dan kunnen wij genieten van al de mooie prenten.Groetjes.

    Like

  5. ik heb wel een typisch Hollandsch Landschapje voor je…. maar daar zit je zeker weer niet op te wachten?

    Like

  6. @Henk: Dit onderwerp is jou op lijf geschreven, wij hebben al heel wat moois van je gezien op dit gebied. Jou suggestie zal ik zeker in gedachten houden.

    Like

  7. Hahaaa juist met dit onderwerp zou ik me wel redden. In gedachten ben ik even meegereist op je fotoverslag Edward.Met een wolkenlucht zoals op foto 2 en met de zon in de rug valt er genoeg moois te maken, ook midden op de dag. Die foto is absoluut niet slecht als landschap. De wolkenlucht is prachtig en bij zo’n opname had ik de camera nog iets verder omhoog gericht zodat de horizon lager komt te staan en de schapen naar de voorgrond.Ik neem aan dat er vast al wel een digitaal bestand op je PC staat te prijken Edward. Ben benieuwd naar de inzendingen

    Like

  8. Weke ene, Edward? Jij hebt al gewonnen met de 1e foto…een beauty! Overigens ging het Transavia vliegtuig naar Málaga. Ik weet het want ik zat er in! Ik zal eens zien of hier nog een platgetreden landschapje te fotofoppen valt en dan hoor je weer van me 😉 toedeloe!!

    Like

  9. Het zijn allemaal weer mooie foto’s broer, en ik kreeg kippenvel bij de foto waar je fiets zo alleen staat te wachten, als het jou niet lukt om een landschap te vinden dan ben ik bang dat je die trap op loopt en naar beneden duvelt, als er ergens verboden staat niets van aantrekken hoor, gewoon over het hek klimmen ;-))) Je weet dan in ieder geval zeker dat jij een unieke foto hebt, ook ik vrees met grote vreze maar we doen ons best, Nederlandse landschappen kunnen bijzonder mooi zijn maar je moet er wel voor weg! Mazza heeft geluk, Limburg is heuvelachtig en ze doen daar toch meer aan landbouw, we zullen het zien en ik ben benieuwd!Dikke kus.

    Like

  10. Je hebt al verschillende mooie plekjes op de foto gezet Edward. Maar de goeie zit er schijnbaar nog niet bij. Dus nog maar even een stukje verder lopen of fietsen, het is mooi weer dus wat dat betreft.Groetjes

    Like

  11. @Mazza: Ik bedoel natuurlijk een Nederlands landschap, en daar valt Limburg ook onder. Als je ergens mooie landschappen hebt, dan is het daar wel toch? Succes met het opknappen van de tuin hoor!

    Like

  12. probeer dit keer weer mee te doen hoor, dus een Hollands landschapje . hm ben benieuwd hoe ik dat ga doen in het Limburgse. Maar wie weet ,het is nu twee dagen droog geweest na weken slecht weer dus wie weet hebbne we hoop om erop uit te gaan maar eerst het hoognodige achterstallige onderhoud in de tuin , die ligt al vanaf noverber op zijn gat. en we willen ook van het mooie weer genieten , hopelijk.

    Like

  13. Hahahaha…misschien heb ik hem stiekum al Nicky, je hebt nog tijd om een mooie opname te maken hoor. Ik wens jou ook nog een fijne dag, en geniet van het zonnetje!

    Like

  14. HAHA Edward, zoveel foto’s en niet eens de goeie erbij:-)) Ik zal zoeken in mijn albums, maar vrees het ergste:-)))Fijne dag!

    Like

Reacties zijn gesloten.