Potjes,potjes, en nog eens potjes.

Het Westland staat  bekend om zijn eindeloze rijen kassen, waarin groenten en vooral bloemen worden gekweekt. Maar soms worden er ook in de buitenlucht planten gekweekt, en niet zover bij mij vandaan is zo’n locatie. Al die rijen met bloempotten is een bijzonder gezicht, en daar heb ik een aantal foto’s van gemaakt.

1

Om deze planten niet te laten verdrogen, krijgen zij regelmatig extra water.
2

Er staan ook plantjes in rode potjes, zover het oog reikt.
3

4

5

6

7

11 thoughts on “Potjes,potjes, en nog eens potjes.

 1. Mooi om het ook eens op deze manier te zien. Meestal zie je geen potjes in de open lucht staan. Leuke fotoreportage !

  Like

 2. Dus daar worden onze plantjes gekweekt. Mooi doorkijkje bij de laatste foto!Heel apart om dit te zien en mooie foto’s!groetjes Nicky

  Like

 3. Ha, ik heb ook een antla van dergelijke foto’s, maar dan van in de kassen en van grassen met name. Leuke foto’s, hoe zouwen ze daar allemaal krijgen die potjes? xsjerrie

  Like

 4. Ik ken het. Het is idd een bijzonder gezicht als je er oog voor hebt. Ik vind vooral dat laatste doorkijkje heel aardig om te zien, maar ja, ik ben dan ook een fan van alle min of meer natuurlijke "groen" . En ik ben gek op zeeen van fluitekruid, kunstig kantwerk van Moeder Natuur.

  Like

 5. Dat is weer eens wat anders dan bloembollen. Heel apart effect zo al die potjes op een rij.

  Like

 6. Ongelooflijk zoveel potten en potjes, je hebt er prachtige foto’s van gemaakt en het is ook bijzonder leuk om te zien hoe onze planten ooit hebben gestaan.Dikke kus.

  Like

 7. Hoe leutig deze foto’s. Hoopgevend ook, na 4 juni zal ik vast nog een paar potjes kunnen kopen.

  Like

 8. Inderdaad eindeloze rijen Edward. De opname met de sproeiers vindt ik ’t mooist, heeft een grillig effekt

  Like

Reacties zijn gesloten.