Wie hoog klimt, kan laag vallen.

Door mijn werkzaamheden als “Razende reporter” volg ik natuurlijk de ontwikkelingen in het politieke circus op de voet,….tja, het is je boterham he? Aangezien de onderhandelingen over de te vormen coalitie even op een laag pitje stonden, heb ik mij eens even verdiept in het lot van JPB bij Madame Tussauds, hier stond zijn evenbeeld in was. Gisteren ben ik hiervoor naar Amsterdam gegaan,om eens te kijken hoe de zaken erbij stonden. Ik werd hartelijk ontvangen door een medewerkster van het beroemde museum, die mij vertelde dat het beeld van JPB uit het nagemaakte torentje was verwijderd, want dat was niet actueel meer, aangezien hij uit het echte torentje is geknikkerd. Het beeld staat nu naast deze opstelling, met een verhuisdoos.

B2

De politiek is keihard, zo zit je bij Obama aan de thee, en even later kan je je biezen pakken.

B1

Natuurlijk wilde ik weten wat er nu met het beeld ging gebeuren……dat bewaren wij wel hoor, want je weet nooit of het over vier jaar of eerder weer nodig is,en dan moeten we het nóg een keer maken, dat is geen leuk klusje hoor…..aldus de woordvoerster. Nu ik toch in Amsterdam was, besloot ik om even een bezoekje te brengen aan mijn collega’s op de milieustraat, (die is op zondag ook open) het bloed kruipt waar het niet gaan kan toch? Toen ik samen met de beheerder gezellig zat te keuvelen, onder het genot van een kopje thee, kwam er een bestelbusje binnen van Madame Tussauds, en reed richting de container met de scradder. Uit het busje sprongen twee mannen, die schichtig om zich heen keken, iets in de container wierpen, en weer met een noodgang wegscheurden. Hier wilden wij natuurlijk meer van weten, en gingen even een kijkje in de container nemen.

Zo gaat dat he?,…..wie hoog klimt kan laag vallen.
B3

Uw razende reporter Edward.

13 Comments on “Wie hoog klimt, kan laag vallen.

 1. edward ik ben weer aan gemeld bij jouew vrienden lijst ga op zoek naar de rest is wel erg gek dat mijn vrienden lijst zo maar kleiner is geworden misschien heb ik wel wat fout gedaan nu ja komt wewl weer goed een goede week nog

  Like

 2. Weer gemist, edje ik krijg geen updates van je maar das niet nieuw. Het komt wellichtomdat je niet in mijn MSN bak zit. Maar je hebt weer een schitterende verslag neergezet.Met recht een razende reporter 😉 denk dat Sjerrie gelijk krijgt……………

  Like

 3. Ik heb het al eens eerder gezegt. Eeen muur om het binnenhof, afslepen naar de atlantische Oceaan, en afzinken die handel. schijnt veel in de schatkist te schelen.Fijne zondag, want ik ben wel erg laat he, en de groeten van Rinus.WAT EEN ONZIN DIE KORTE BERICHTJES, DUS GEWOON DOORLEZEN VAN DE ÉÉN NAAR DE ANDER.

  Like

 4. Hoi Edward, Zoals je misscien al gelezen hebt, gaat het bij mij ook weer eens niet goed, maar waar eigenlijk wel, ook in den Haag dus niet. We zien het wel weer wanneer we opnieuw moeten stemmen.?? Ach kalkje in het bakje en dan in de pers, zoals ze auto’s kraken voor de sloop. hahaha.Maar je foto’s zijn weer schitterend, en het verhaal wat erbij staat is er precies op gemaakt.

  Like

 5. Heel leuk inelkaar gezet maar zo laag zal hij niet vallen,er is wel weer een of ander bedrijf wat hem tegen een reikelijke vergoeding in dienst neemt zo gaat dat toch altijdjan met de pet moet zijn eigen maar zien te redden.

  Like

 6. Ik beraad me alweer op de volgende verkiezingen, ik schat zo ongeveer over een half jaar……………. ha

  Like

 7. Welke politicus praat veel en zègt ook veel? Geen van allen toch? Dat superrechtse kabinet gaat er gelukkig niet komen (zeg nooit nooit) maar wat men nu aan het bekokstoven is, zint me ook niet. Als het al wat wordt dan voor korte duur en kunnen we weer naar de stembus. Niet om vrolijk van te worden maar van jouw blogje werd ik wel vrolijk, Edward!

  Like

 8. Ja hoor Bea, ik ben bang dat we van de regen in de drup terecht komen, dit wordt echt helemaal niets. Ze kunne alvast wel beginnen met drukken van nieuwe stembiljetten.

  Like

 9. Dankzij jouw inspanningen krijgen we nu eens een ander kijkje achter de schermen van de politiek, hahaaa. Ben het helemaal met Ann eens wat dat wegmoffelen betreft.En wat dat hele circus daar in Den Haag betreft: de dans om het pluche is welhaast een garantie dat Henk gelijk krijgt.xxBea

  Like

 10. Hahaaa wie weet, gaan we nog naar de stakker terugverlangen. Je zal zien dat we van de ene in de andere ellende duiken, en voorlopig hebben we nog helemaal niets

  Like

 11. Whoehahaha, razende reporter je hebt het weer druk gehad, maar nu weten we tenminste dat JP ècht weg is, had je Rutte niet even weg kunnen moffelen? Hij praat veel maar zegt niets ;-((( Erg grappig allemaal en blijf opletten, liefs en een kus van een bewonderaarster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: