De razende reporter op bezoek bij IAMAI

Omdat het nieuws momenteel alleen maar over de politiek en voetballen gaat, besloot ik eens iets heel anders te gaan doen,….een bezoekje brengen aan de Heksjes van IAMAI.
IAMAI Space van IAMAI

De Zusjes waren dolblij om na zo’n lange tijd weer een mensenmens te zien, en ik werd dan ook hartelijk ontvangen, Rytania kwam mij zelfs wild zwaaiend tegemoet. Tjonge,tjonge….wat hadden zij een hoop te vertellen, ze kakelden doorelkaar, ik kon er geen woord tussen krijgen.Als reporter zijnde, kan je daar natuurlijk niets mee, maar ik liet ze hun gang gaan, ze moesten hun hart toch even luchten. Zij waren een beetje verdrietig omdat ze nooit meer iets van hun vrienden hoorden, zelfs (Gn)oompje hadden ze al een tijdje niet meer gezien. Volgens Eléana was dat koddige mannetje in deze tijd druk met zijn tuintje, hij moest nu alles zelf doen, omdat zijn hulpje ervandoor was gegaan met een lieftallig elfje. Anastacia zei dat (Gn)oompje met dit warme weer wel op het eikeltjesbier af zou komen, dus dat hadden ze al koud staan…..lief hè? In de afgelopen maanden, hadden ze hun huisje helemaal opgeknapt, en zelfs een vijvertje gemaakt, dat is makkelijk zei Rytania, dan hoeven we de kikkers niet meer te zoeken.

Heksenhuisje0

Anastacia was nog steeds druk in de weer met haar kliklakdoos, en liet mij vol trots de foto zien die ze had gemaakt van hun huisdiertje.Is het geen plaatje?

Pip-enchanted-1992194-1024-768

Eléana was intussen druk met het eten bezig, en of ik wilde of niet, ik moest een bordje van het brouwsel naar binnen werken.

3692720028_c8773a530b_o

Nog een bord van dit spul zou mijn einde betekenen, dus nam ik roerend afscheid van de Zusjes. Zij vroegen mij om hun vrienden te laten weten dat ze het leuk zouden vinden om weer eens bezoek te krijgen op hun space.

Uw razende reporter Edward.

27 thoughts on “De razende reporter op bezoek bij IAMAI

 1. Ja Edward, Ik zie het 🙂 Je bent al meer gewend en je hebt het blijkbaar overleefd, dan heb je niks te vrezen vannacht 😀 😉 Het zijn schilderachtige en sprookjesachtige mooie plaatjes en je hebt er een fijne (ont)roerende reportage van gemaakt, Edward 🙂

  Tja, waar is de tijd van space… “SPACE…the Final Frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.” 🙂

  Lieve groetjes van Heidi

  Like

 2. Nee maar Edward, wat leuk dat jij nog steeds contact hebt met de zusjes Darkwood, te weten Anastacia, Rytania en Eleana die onder de naam IAMAI de mooiste heksenverhalen schreven op Spaces. Je hebt zeker gezellig met (Gn)oompje van het eikeltjesbier gedronken, hè? Wat was dat spul toch lekker! Dat groene brouwseltje van Rytania is gezond voedsel hoor want zij had een biologisch tuintje en kon koken als de beste. Ze had niet voor niets ene oogje op The Green Man, maar hij was geloof ik een beetje verliefd op Anastacia. Die twee hebben elkaar ontmoet in 1689 ontmoet in Abernathy Hollow, een plaats in de Schotse Hooglanden waar elk jaar het Shaunafrowinny Lichtfeest wordt gevierd. Sindsdien kregen beiden opvallend rode wangetjes als ze elkaar zagen. Dat geldt trouwens ook voor (Gn)oompje want hij had een oogje op Rytania als ik het me goed herinner!

  Like

 3. Goed van jou hoor Edward. Ik dacht dat de zusjes het land uit waren. Had al zo lang ook niks meer van hen gezien of gehoord. Maar dankzij onze razende reporter weten we nu tenminste dat ze er nog zijn en dat het goed gaat met ze. Als ik wat meer tijd heb, zal ik ze ook weer es proberen op te zoeken.xxBea

  Like

 4. Heej Edje, eigenlijk ben jij best wel een goede sprookjes/verhalen verteller. Je maakt het heel spannend en grappig. Ze heksen hebben een prachtig huisje en het huisdiertje is bijna te schattig voor woorden. die groene derrie zou ik toch echt hebben laten staan. hahalfs Liesje x

  Like

 5. Uit angst voor de boze toverkunsten van Big Bill worden het nogal wat reacties, weten jullie geen oplossing voor al deze ellende? Gooi a.u.b. al jullie toverkracht in de strijd zodat iedereen weer ziet wat er gebeurt en we de oude goed werkende space terug krijgen. Lieve Darkwood gezusters gij zijt geblessed gedenk ons arme spacelijders en razende reporter bedankt voor jou bezoek aan onze geliefde zusjes. Ann.

  Like

 6. en je hebt er ook prachtige foto’s bij gezet, wat zullen de zusjes blij zijn met zoveel aandacht van de razende reporter, lieve zusjes ik bied mijn nederige verontschuldigingen aan ik had ook eerder aan jullie moeten denken en dat zal ik dan ook voortaan doen!

  Like

 7. Na 5 vergeefse pogingen om op IAMAI te komen is het dan toch gelukt, wat geweldig razende reporter dat je bij de zusjes op bezoek bent geweest, het is gewoon bij de beesten om af dat niemand zich meer aan de zusjes laat zien. Hier heb je echt heel goed aan gedaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.