De razende reporter op bezoek bij IAMAI

Omdat het nieuws momenteel alleen maar over de politiek en voetballen gaat, besloot ik eens iets heel anders te gaan doen,….een bezoekje brengen aan de Heksjes van IAMAI.
IAMAI Space van IAMAI

De Zusjes waren dolblij om na zo’n lange tijd weer een mensenmens te zien, en ik werd dan ook hartelijk ontvangen, Rytania kwam mij zelfs wild zwaaiend tegemoet. Tjonge,tjonge….wat hadden zij een hoop te vertellen, ze kakelden doorelkaar, ik kon er geen woord tussen krijgen.Als reporter zijnde, kan je daar natuurlijk niets mee, maar ik liet ze hun gang gaan, ze moesten hun hart toch even luchten. Zij waren een beetje verdrietig omdat ze nooit meer iets van hun vrienden hoorden, zelfs (Gn)oompje hadden ze al een tijdje niet meer gezien. Volgens Eléana was dat koddige mannetje in deze tijd druk met zijn tuintje, hij moest nu alles zelf doen, omdat zijn hulpje ervandoor was gegaan met een lieftallig elfje. Anastacia zei dat (Gn)oompje met dit warme weer wel op het eikeltjesbier af zou komen, dus dat hadden ze al koud staan…..lief hè? In de afgelopen maanden, hadden ze hun huisje helemaal opgeknapt, en zelfs een vijvertje gemaakt, dat is makkelijk zei Rytania, dan hoeven we de kikkers niet meer te zoeken.

Heksenhuisje0

Anastacia was nog steeds druk in de weer met haar kliklakdoos, en liet mij vol trots de foto zien die ze had gemaakt van hun huisdiertje.Is het geen plaatje?

Pip-enchanted-1992194-1024-768

Eléana was intussen druk met het eten bezig, en of ik wilde of niet, ik moest een bordje van het brouwsel naar binnen werken.

3692720028_c8773a530b_o

Nog een bord van dit spul zou mijn einde betekenen, dus nam ik roerend afscheid van de Zusjes. Zij vroegen mij om hun vrienden te laten weten dat ze het leuk zouden vinden om weer eens bezoek te krijgen op hun space.

Uw razende reporter Edward.

27 gedachten over “De razende reporter op bezoek bij IAMAI

  1. Ja Edward, Ik zie het 🙂 Je bent al meer gewend en je hebt het blijkbaar overleefd, dan heb je niks te vrezen vannacht 😀 😉 Het zijn schilderachtige en sprookjesachtige mooie plaatjes en je hebt er een fijne (ont)roerende reportage van gemaakt, Edward 🙂

    Tja, waar is de tijd van space… “SPACE…the Final Frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.” 🙂

    Lieve groetjes van Heidi

    Like

  2. This Windows Live Space is no longer available.
    If you’d like to start a new blog with WordPress.com, sign up now!

    ALSOF WE DAT NOG NOG WISTEN! 😦 😦 😦 😦 😦 😦 😦 😦 😦

    Like

  3. Nee maar Edward, wat leuk dat jij nog steeds contact hebt met de zusjes Darkwood, te weten Anastacia, Rytania en Eleana die onder de naam IAMAI de mooiste heksenverhalen schreven op Spaces. Je hebt zeker gezellig met (Gn)oompje van het eikeltjesbier gedronken, hè? Wat was dat spul toch lekker! Dat groene brouwseltje van Rytania is gezond voedsel hoor want zij had een biologisch tuintje en kon koken als de beste. Ze had niet voor niets ene oogje op The Green Man, maar hij was geloof ik een beetje verliefd op Anastacia. Die twee hebben elkaar ontmoet in 1689 ontmoet in Abernathy Hollow, een plaats in de Schotse Hooglanden waar elk jaar het Shaunafrowinny Lichtfeest wordt gevierd. Sindsdien kregen beiden opvallend rode wangetjes als ze elkaar zagen. Dat geldt trouwens ook voor (Gn)oompje want hij had een oogje op Rytania als ik het me goed herinner!

    Like

            • Wat mij opvalt, is dat een aantal oud-spacers hier blijk geeft veel plezier te hebben beleefd aan IAMAI. Toen er gereageerd kon worden bij de heksen was Benona de enige die op artikelen van de meisjes Darkwoord heeft gereageerd. Natuurlijk ook Ann, Edward en ik maar wij zijn nou eenmaal behekst en verre familie van Anastacia, Rytania en Eleana. Verder is er nooit op enig prachtig geschreven verhaal, anekdote of foto uit het donkere bos en zelfs niet op een aangeschoten eikeltjesbier-drinkende (Gn)oompje gereageerd door wie dan ook!

              Like

              • Jawel er waren er meer Ilona, buurman is verdwenen maar er waren ook andere van space die weleens een duit in het zakje deden, maar het blijft jammer want leuk was het!

                Like

        • Inmiddels heb ik een nieuw weblog hier. Er staat nog bijna niets op en heb nog geen vrienden maar het begin is er. Ik zal het aan jullie openbaren als er iets te lezen valt. Het oude blog zal ik maar als verloren beschouwen. Jammer en wat heb ik toch een hekel aan Bill gekregen! Ik stap nu op de bezem want het waait hier lekker en dan ben ik snel waar ik zijn moet. Doeiiiiiii

          Like

  4. Goed van jou hoor Edward. Ik dacht dat de zusjes het land uit waren. Had al zo lang ook niks meer van hen gezien of gehoord. Maar dankzij onze razende reporter weten we nu tenminste dat ze er nog zijn en dat het goed gaat met ze. Als ik wat meer tijd heb, zal ik ze ook weer es proberen op te zoeken.xxBea

    Like

  5. Ik vind je wel moedig dat je wat van dat groene goedje hebt opgegeten ! Ik zou het niet aandurven !

    Like

  6. Heej Edje, eigenlijk ben jij best wel een goede sprookjes/verhalen verteller. Je maakt het heel spannend en grappig. Ze heksen hebben een prachtig huisje en het huisdiertje is bijna te schattig voor woorden. die groene derrie zou ik toch echt hebben laten staan. hahalfs Liesje x

    Like

  7. heel mooi dat je aan de medebewoners denkt,je hebt weer een leuk stukje inelkaar gezetwens je een prettige zomerse week.

    Like

  8. Uit angst voor de boze toverkunsten van Big Bill worden het nogal wat reacties, weten jullie geen oplossing voor al deze ellende? Gooi a.u.b. al jullie toverkracht in de strijd zodat iedereen weer ziet wat er gebeurt en we de oude goed werkende space terug krijgen. Lieve Darkwood gezusters gij zijt geblessed gedenk ons arme spacelijders en razende reporter bedankt voor jou bezoek aan onze geliefde zusjes. Ann.

    Like

  9. en je hebt er ook prachtige foto’s bij gezet, wat zullen de zusjes blij zijn met zoveel aandacht van de razende reporter, lieve zusjes ik bied mijn nederige verontschuldigingen aan ik had ook eerder aan jullie moeten denken en dat zal ik dan ook voortaan doen!

    Like

  10. Na 5 vergeefse pogingen om op IAMAI te komen is het dan toch gelukt, wat geweldig razende reporter dat je bij de zusjes op bezoek bent geweest, het is gewoon bij de beesten om af dat niemand zich meer aan de zusjes laat zien. Hier heb je echt heel goed aan gedaan

    Like

Reacties zijn gesloten.