38 gedachten over “Nu even niet.

  1. De regen en grijze luchten inderdaad even niet maar…………
    dit soort foto’s mag je wel meer plaatsen. Prachtige dreigende wolken.
    Geweldig zo met die kranen op de voorgrond.
    Lieve groetjes, Helma

    Like

  2. Wolken! Ze zijn zo fascinerend… en indrukwekkend zoals deze die jij zo goed en mooi in beeld heb gebracht, Edward! Maar nu mag de zon ook wel een tijdje blijven.
    Lieve zonnige groetjes, Heidi

    Like

  3. O. wow ……… wat een prachtige dreigende lucht!! Hier houd ik van, tenminste op foto;s verder heb ik inderdaad liever het zonnetje.

    Like

  4. Prachtig om te zien op een foto van jou broertje, maar ik zie toch liever het zonnetje. Toch geweldig zo’n lucht, donkere wolken pakken samen, komen dreigend op u aan. Een heel dikke kus van je zus Ann.

    Like

  5. mooie foto en als je goed kijkt zie je de zon al achter de wolken komen koekeloeren

    Like

  6. Gisteren 9-2 zou ik op stap gaan naar de Weerribben maar het weer zei blijf lekker thuis. Morgen is er weer een dag …. en toen was het mooi weer …
    Ik ben geweest dus zie morgen mijn website …

    Like

  7. toch een mooie foto met die mooie wolken .licht, donker, donkerder. maar vandaag is het helderder. geniet van het mooie weer kun je weer mooie foto,s maken

    Like

  8. Prachtige foto Edward zo zie je maar hoe snel het kan veranderen als je deze foto ziet ! Iedere dag weer een verrassing en als ik naar deze foto kijk besef ik hoe mooi dat juist is ! ik wens jou voor vandaag een zonnige dag !

    Like

Reacties zijn gesloten.