39 gedachten over “Schepen kijken.

  1. Heel mooi gedaan Edward.
    De gele jurk is wel een hele opvallende zo in de voor de rest zwart/wit afgebeelde tinten πŸ˜‰
    Lieve groetjes, Helma

    Like

  2. Is het schepen kijken of een moslima bekijken, Edward? πŸ˜€ πŸ˜‰ Je kan er in elk geval ook niet naast kijken en met dat geel gewaad, heb jij dat goed gezien om deze foto zo te presenteren, schitterend gedaan! De vraag stelt zich enkel nog, heb je deze foto met een fotoprogramma (zoals: Photoshop of lightroom of …) bewerkt of heb jij ook die keuze mogelijkheid op je fotocamera om zo’n foto’s te maken? Ik heb die keuze nl. wel op mijn camera en heb ook eens zo’n foto gemaakt met de instelling selectieve kleur. Maar mijn foto is niet zo mooi als die van jou 😦 (Het was ook maar een testfoto om uit te proberen wat de mogelijkheden van mijn camera was en of me dat zou lukken om zo’n foto’s te maken) Ja dus, maar ik moet wel nog wat oefenen wil ik ook zo’n mooie foto’s maken als jij. Hopelijk lukt het me ooit!
    Lieve groetjes, Heidi

    Like

  3. Een mooi vredig beeld om naar te kijken Edward. Maar wat ben ik blij geen ramadan te hebben πŸ™‚
    Groetje, Ria

    Like

  4. oranje boven edward:-)
    een héél erg mooie foto:-) we zijn wel 2 zielen een gedachte vandaag hΓ© πŸ™‚

    Like

  5. We have been to Cuxhaven where my boyfriend comes from and had some wonderfull walks allong the shore too. I love the seaside but it is 2-3h ride from here.

    Like

  6. En dat ook nog eens tijdens de ramadan. Geen slokje water overdag, hoe heet het buiten ook is. De vrouw straalt extra doordat jij haar zo mooi hebt uitgelicht. Je moet er maar op komen! Prachtig.
    Lieve groet β™₯

    Like

  7. Moslima’s mogen of willen nooit op de foto want hun gezicht mag niet gefilmd of gefotografeerd worden. Het is te hopen voor jou dat ze geen bezwaar maakt tegen het vastleggen van haar achterste! Mooi overigens, zo’n gele japon tussen alle grijstinten.

    Like

  8. Mooi broertje, dat gele gewaad en de rest zwart/wit, ook deze mensen hadden volop de tijd om bootjes te kijken, moeders hoefde ‘s-avonds pas te koken, een goed begin van de Ramadan πŸ˜‰ Een dikke kus van je zus Ann.

    Like

  9. wow Edward, die 2e foto van balkonplantjes is echtttttttt een plaatje, zit hier te ‘kwijlen’ ….

    Schepen kijken…. hartstikke leuk, doe ik zelden, woon te ver van de zee vandaag… maar wel grappig dat heel die foto zwartwit is behalve het gewaad van de dame

    Like

  10. Prachtig beeld zo Edward mooi effect alleen de dame in kleur dat heb je weer goed gezien Dat geeft een rustig beeld ! Prachtige foto !

    Like

Reacties zijn gesloten.