Steenkorven

Gemeenten maken ook gebruik van steenkorven, in een poging de boel te verfraaien.

Steenkorven (1)

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Steenkorven (3)

Persoonlijk kan ik het niet mooi vinden.

Steenkorven (2)

34 gedachten over “Steenkorven

  1. Ik weet niet welk nut deze korven hebben? Maar ik vind het maar saai en ook niet echt mooi! Wat niets afdoet van jouw fotografiekunst, Edward!
    Fijne avondgroetjes, Heidi

    Like

  2. ik ben er ook niet echt een fan van Ed maar ik moet zeggen dat jij deze dingen bijzonder fraai op de plaat hebt gezet!!!
    het zal voor de gemeente onderhoudsvrij zijn denk ik en soms misschien ook wel nodig, maar geef mij maar wat kleur hihi…
    Lieve groetjes, Helma

    Like

  3. Zoals jij het hier toont is het inderdaad niet mooi, veel te massaal ook. Kleinschalig gebruik kan echter wel mooi zijn en ook functioneel. Hier in de buurt hebben ze in een natuurgebied zoiets gemaakt bij een bruggetje over een watergeul. Het ziet er mooi uit omdat het maar een paar muurtjes zijn. Bovendien een prima plek voor allerlei beesten om in te nestelen zoals hagedissen en steenhommels enz. enz.

    Like

  4. Nooit geweten dat je die dingen steenkorven noemt. Ik vind het te grof en te grijs. Als je er langsloopt, zal je niet snel denken: laten we daar eens romantisch samen op gaan zitten (-:
    Het zijn wel super scherpe foto’s, Edje. Dat heb je toch weer mooi voor elkaar! ♥

    Like

  5. ik zie liever groen
    denk dat het onderhoud van groen behoorlijk duurder is dat zal de reden wel zijn

    Like

  6. Hier heb ik ook zo’n haag gezien . Hij staat er al jaren en nog geen groen in gezien. Ik snap niet dat je van zo’n dom lelijk ding nog zo’n mooie foto’s kunt maken Edward.
    Groetje, Ria

    Like

  7. Prachtige scherpe foto’s broertje, maar ik vind het ook niet mooi, maar het zal schelen in het groenonderhoud, hopelijk komt er mos op, dat lijkt toch mooier, een heel dikke kus van je zus Ann.

    Like

  8. Tja…wat is mooi…het is wel stevig….als het stormt….het zijn wel natuurlijke materialen….en het heeft wel degelijk nut.

    Like

  9. hier is het ook in de mode Edward…

    vaak gaat men er in overdrijven, en dan is het mooie er af

    wel knappe foto’s

    prettige dag

    Like

  10. Het heeft ongekende mogelijkheden en na een tijd komt er ook leven op heb het al ergens gezien maar het is onbetaalbaar want ik wilde 1 element in de tuin maar echt het kost als goud.

    Like

  11. Kleine stukjes of blokjes kunnen soms een verfraaiing van een totaal opleveren. In onze gemeente hebben ze een bushokje van steenkorven gemaakt om hem hufterproof te maken 🤔

    Like

  12. Mooi in beeld gebracht Edward. Het is ook niet mijn ding deze steenkorven. Wat ik wel mooi vind en helemaal weg van ben zijn de muurtjes van natuursteen in Engeland, Ierland en alwaar ze ook maar zijn. Daar geniet ik mateloos van

    Geliked door 1 persoon

  13. Met mate kan het mooi zijn .
    Denk dat door verstuiving zand en zaden er iets moois kan groeien.
    Wel stevig wat vandaag aan de dag wel nodig is. Edward

    Like

  14. proper,ik vraag mij af of die met de jaren zo kaal blijven ,of gaan ze verweren,groen worden of vol mos.Het zou mooier zijn denk ik.

    Like

Reacties zijn gesloten.