43 gedachten over “Avondrood

      • Oeps, dat zou best kunnen dat er een voorlopig probleem is, want ik krijg mijn foto’s op niet ge-upload naar google. Misschien lukt het later. Op Google werkt de link wel nog. Bedankt voor de vermelding, Edward!

        Like

        • Had jij inmiddels al weer iets nieuws geplaatst? Ik heb mij voor de mail aangemeld, maar tot op heden niets gezien. Ik zal het later nog een keer proberen met de link hoor.

          Like

          • Ja, ik heb al nieuwe blogs geplaatst. Niet elke dag maar geregeld plaats ik een nieuwe blog. Ik snap het zelf ook niet Edward, wat het probleem is of hoe ik die moet oplossen!? Misschien door helemaal opnieuw te beginnen met een ander wordpress thema!? Dan heb ik nog de garantie niet dat het probleem opgelost is, maar ik kan het maar proberen, he. Ik laat het je zeker wel weten als ik een nieuwe site ben opgestart of voor een nieuw thema heb gekozen. Alvast bedankt voor jou moeite, Edward! 🙂
            Misschien dat deze onderstaande link werkt van google foto (filmpje)
            https://photos.app.goo.gl/milesFqAzvIuBtP03

            Like

              • Tja, aan wat ligt het dan wel, ik weet het niet, maar heb zo een idee dat het misschien komt omdat ik er niet voor betaal, heb namelijk voor de gratis versie gekozen (als zij nu verhinderen mijn post zichtbaar te maken, dan vind ik dit een vorm van discriminatie)! En anders zou ik het niet weten waarom het bij mij niet werkt en bij andere sites wel en toch raar dat Marylou en Henk wel mijn post vinden, hoe ze die vinden weet ik ook niet. Heb het al eens een tijdje geleden aan Marylou gevraagd maar nog steeds geen antwoord erop gekregen. Dus blijft het voor mij ook een raadsel!?

                Like

                  • Ik ben blij voor jou dat het bij jou wel werkt, Edward. Maar betaal jij er echt helemaal niks voor, ook niet het minimum bedrag? Want jij hebt dat icoontje (de letter W in wit -blauw omcirkeld) van WordPress niet op je site staan en ik wel. Ook zie ik nergens reklame op je site verschijnen, die heb ik wel. Er moet dus toch ergens een verschil zijn. Maar oké, we zien nog wel of ik het probleem opgelost krijg. Hopelijk van wel, anders heeft het geen zin meer om nog blogs te maken en op wordpress te blijven.
                    Geniet van deze mooie dag, Edward 🙂
                    Lieve groetjes, Heidi

                    Like

  1. Echt schitterend Ed!!!!
    Hier kan ik dus ook uren zoet mee zijn. Ik bedoel om daar naar te kijken.
    Geweldige lucht met fantastische mooie kleuren zowel in de lucht als van de bomen daaronder.
    Klasse en super fraai gefotografeerd.
    Lieve groetjes, Helma

    Like

  2. Wij hebben dan wel niet het Noorderlicht maar wel een bijzondere lucht die vele beroemde schilders aansprak.
    Het is een lucht die echt vlamt! Weergaloos, Edje.
    Fijne zondag ♥

    Like

  3. het avondrood van de laatste paar dagen is wondermooi Edward

    en je wist het prachtig vast te leggen

    prettig weekend

    Like

  4. Toen ik in Papenvoort was zag ik ook deze prachtige lucht, je neef en ik hebben er dan ook met heel veel plezier naar gekeken. Je hebt het prachtig vastgelegd broertje, heerlijk om te zien. Een heel dikke kus van je zus Ann.

    Like

  5. Als ik hier achter het rood zie van de ondergaande zon, lijn ik de hondjes aan en wandel naar het einde van het park en heb een prachtig zicht.
    De foto is prachtig Edward.
    Groetje, Ria

    Like

Reacties zijn gesloten.