Warmste 24 januari

Vandaag beleven we de warmste 24 januari, sinds het begin van de metingen in 1901
Het kan plaatselijke 14 graden worden, de natuur weet zich geen raad!!

Afgelopen zondag al aangetroffen.

Warmte record (1)

Hier wordt je toch vrolijk van?

Warmte record (2)

28 gedachten over “Warmste 24 januari

  1. Vrolijk wordt je er zeker van, als je ze ziet 🙂 Maar ik hoop ook dat ze de grote temperatuurschommelingen en de vorstperiodes hebben doorstaan! Zo een grote schommelingen en wisselvalligheden kunnen nefast zijn voor de natuur (fauna en flora)! Prachtig de roos in de knop, klaar om te ontluiken 🙂 En nu genieten van alles wat groeit en bloeit… Hier kan ik alvast mee beginnen… 🙂
    Lieve groetjes, Heidi

    Like

  2. Natuurlihjk doet het mijn hart,een sprongetje maken maar vrees dat als het plots moest winteren ,de jonge bladknoppen vorstschade zullen oplopen en na zo’n zachte winter gaat er heel wat schadelijk ongedierte opduiken en die arme bijen die wakker zijn geworden zullen heel veel kracht verliezen en misschien wel sterven en de bijen hebben het al zo moeilijk en ze vinden te weinig eten nu.

    Like

  3. Prachtig! Maar het mag wat mij betreft nog wel even op zich laten wachten.

    Like

  4. Wist je Edward dat er al jonge merels zijn. Nu hopen dat ze het overleven. Er bloeit hier ook al van alles. Laat de lente maar komen.
    Groetje, Ria

    Like

  5. Oh…die knop van de Camelia! Ze begint al veel kleur te bekennen. Ik heb de bloeiende toverhazelaar al gezien, nu is het wachten op de magnolia. Dan is het écht voorjaar. Alhoewel, de sneeuwklokjes laten zich ook al zien.
    Jammer dat het van dat druilerige weer is. Dan heb je weinig plezier van die 14 graden. Wel weer héél veel plezier van jouw foto’s!
    Lieve groet ♥

    Like

  6. Narcissen staan bij ons plotseling ook in de bloei. Ik vind gezellig gezicht. Alleen blauwe druifjes is bij ons nog eruit gekomen. Vandaag is zeker warmste dan van januari. Je hebt mooie foto’s gemaakt.

    Like

  7. Ja Edward, die lelies heb ik ook al gespot hier. Maar de winter is nog niet voorbij hoor.Mooi die laatste.

    Like

  8. Zal het voorjaar er dan toch aankomen, ik verheug mij erop. Hier in Koedijk weer zware windstoten, koud en regen. Je foto`s zijn weer prachtig, Edward!

    Like

  9. Fijne beelden! Met leuk vooruitzicht; maar… het kan nog altijd eerst stevig gaan winteren. En voor mij en de natuur toch liefst alles ‘op zijn tijd’.

    Like

  10. Jij zegt de natuur weet zich geen raad maar eigenlijk doet de natuur gewoon wat het hoort te doen, reageren op de prikkels, wij daarentegen kijken op de kalender of het wel klopt! En vaak vergeten we ook nog dat dit wel vaker is voorgekomen. De natuur blijft een wonderlijk fenomeen. Mooi die kleurtjes op je foto’s.

    Like

Reacties zijn gesloten.