44 gedachten over “Nooit meer hetzelfde

  1. Nee,dat klopt Edward…nooit meer die leuke reacties van Ann met haar dikke kus voor jou, maar ik weet zeker dat je daar bij elk nieuw berichtje met een vette glimlach aan zult denken 🙄

    Like

  2. Edward, hier schieten woorden te kort. Hoewel ik je zus niet kende, wordt ik hier toch stil van en raakt me dit toch. Innige deelneming en veel sterkte.

    Like

  3. Lieve Edward, wat schrik ik ervan om dit te horen. Ik volgde haar, maar ze postte al even niks meer. Ze schreef hier altijd zo lief naar je. Gecondoleerd. Heel erg veel sterkte. Ik denk aan jou en wens jou en iedereen die van haar hield heel erg veel sterkte toe ❤

    Like

  4. Beste Edward, had al eerder op FB gereageerd. Hoewel ik je zus natuurlijk niet kende verder las ik wel altijd haar positieve reacties op je blog. Blijkbaar was ze heel trots op je foto’s en terecht. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd met het verwerken van dit verlies.

    Like

  5. Gecondoleerd Edward met het verlies van je zus.Wat een triestig nieuws.Hopelijk heeft ze niet geleden. Net als uw blog volgde ik haar ook..Ze zal me alltijd bij blijven als een heel lieve,fijne vrouw met een prachtig blog..Ook ik zal haar missen.. al is dt niet te vergelijken met de leegte die ze bij U achterlaart

    Like

  6. gecondoleerd Edward, dit is erg, men zegt dat het bij het leven hoort, maar ik weet niet of dat wel zo is het is in ieder geval niet goed.
    ik wens iedereen die haar lief had heel veel sterkte de komende tijd.

    Like

  7. Gecondoleerd Edward, Niet alleen WordPress zal voor jou nooit meer hetzelfde zijn, alles zal anders zijn, niets zal meer hetzelfde zijn, Een zus, die jou van jongs af aan gekend heeft, laat een immens gat achter ……… heel veel sterkte voor de komende tijd en doe wat voor jou het beste voelt.

    Like

  8. Och Edward, ik weet even niet wat ik moet zeggen.
    Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met het verlies van je zus.
    Je herdenkt haar hier met een prachtige roos, zo teer en zacht.
    Groetjes Tinie

    Like

  9. Lieve Edward, ik kreeg kippenvel en een krop in mijn keel tegelijk toen ik jouw bericht hier las! Ook nu staan tranen in mijn ogen… Ik kende Ann nog niet zolang maar na een paar bezoekjes op haar site en het contact die er af en toe was, gaf me toch het gevoel alsof ik haar al heel lang kende. Dat gevoel heb ik ook bij jou! Jullie zijn fijne mensen en het verlies doet me ook pijn in het hart! Ann was altijd lief, zoals haar liefde voor haar “broertje” alsook voor haar medemens, daar hoor ik ook bij! Ze had ook altijd van die opmerkelijke doch fijne reacties! Ik wist niet dat het slecht met haar ging, dit komt dus ook zo heel onverwacht, zo plots! Ik vond het wel al wat raar dat ik al een hele tijd niks meer van haar gelezen of vernomen had! Mijn innige deelneming en veel sterkte toegewenst met het verlies van je dierbare zus, met dikke warme knuffel van mij X Het zal inderdaad nooit meer hetzelfde zijn en ik zal haar ook missen…!

    R.I.P. lieve, lieve Ann ♥

    Liefs ♥, Heidi

    Like

  10. Ach neen Edward, niet jouw lieve zus Ann die hier vaak zo’n lieve reacties naliet. Ze vielen mij altijd op en ik las ze zo graag. Er sprak een enorme warmte en liefde in haar reacties. Ze moet je enorm graag hebben gezien. Ik leef ontzettend met je mee. Mijn oprecht innige deelneming en veel sterkte. Heel veel liefs van mij en een oprecht warme knuffel X

    Like

  11. Lieve lieve Ed,
    wat een verschrikkelijk nieuws. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte en kracht om deze moeilijke periode door te komen.
    Vreselijk om een geliefd iemand te moeten missen 😦
    Liefs van mij, Helma xxx

    Like

  12. Lieve Edward,
    Gecondoleerd met het overlijden van je zus. Wat een slecht nieuws en groot verlies.
    Je zus liet altijd zulke lieve, gemotiveerde reacties op je blog achter.Het zal een stuk leger en stiller worden in jouw leven, en dat van je familieleden.
    Heel veel sterkte toegewenst. En onthoud: een mens hoeft niet altijd flink te zijn…
    Liefs ♥

    Like

  13. gecondoleerd Edward, met het overlijden van je zus,
    nee je leven is voorgoed anders…
    Ik wens je heel erg veel sterkte

    Like

  14. Al kwam ik haar regelmatig tegen in de reacties overal geen contact mee maar het verlies van een zus hakt er wel flink in hè Edward.
    Wens je sterkte om het een plekje te kunnen geven
    Liefs van je blogmaatje

    Like

  15. Edward als trouwe volger van je fotoblog is het uiteraard onmogelijk om ook hier niet stil te staan bij het verdrietige verlies van je zus Ann. Het zal inderdaad voor jou nooit meer hetzelfde zijn om een foto of fotoreportage te plaatsen op je blog. De reacties van je zus zal je node missen. Ik heb nog even op de jou geplaatste link van Ann haar blog geklikt en van wat ik daar zag was ik ook zeer van onder de indruk.
    Ik wil je komende tijd veel sterkte wensen met het verwerken van je verdriet

    Like

  16. Shit, gecondoleerd Edward dat is een stevig verlies ik genoot altijd van haar reacties op jouw fotoberichten. Dat zal ik missen, maar dat staat in het niets voor jouw verlies. Heel veel sterkte.

    Like

  17. Ook langs deze weg gecondoleerd met dit verlies. Ik kende haar niet en volgde haar ook niet maar zeg wel altijd haar lieve/leuke reacties hier. Veel sterkte gewenst!

    Like

  18. Lieve Edward ik leef met je mee! Ann zal zeker gemist worden. Ik zal nog vaak aan haar denken.ik verkeerde in de veronderstelling dat ze aan het revalideren was en dat het wat beter ging. Echt Ann he ze wilde niet klagen vertelde ze me. Ik zei dat dat best mocht en als ze dat niet op FB wilde doen of ze me dan een PB bericht wilde sturen. Wat ze dus niet deed. Ik wil nogmaals zeggen hoe ik met jou en de fam meeleef en wens je heel veel sterkte een knuffel van mij.

    Like

  19. Och Edward…Wat erg dat je zus is overleden is. Gecondoleerd namens van ons. Daar ben ik stil van. Vreselijk nieuws. Ik zal haar ook missen. Heel veel sterkte met het verlies van je zus. Liefs Jacqueline & Ferry.

    Like

Reacties zijn gesloten.