24 gedachten over “Brutus

  1. Soldaten zoeken altijd dingen om hun legertoestellen persoonlijker te maken en de luchtmacht deed en doet dat nog altijd.Sommige hebben er hele leuke namen voorgekozen.
    Plezante post Edward

    Like

  2. Brutus is zeker popeye genoemd. Mooie militaire wagen om te zien. Militairen heefgt altijd wel aparte namen. Er zit kracht erin. Leuk bedacht. En mooie foto’s.

    Like

  3. Leuke hobby Edward die oude rakkers in ere houden he Eigenlijk feitelijk zou die foto véééééééééééééél groter moeten zijn niet ?? Grts

    Like

  4. Edward, goede middag. Leuke opmerking en foto. De militairen zijn daar niet uniek in hoor. Ik zelf had vroeger een auto met in het kenteken de letters JL. En wij, mijn vrouw en ik,noemden hem Jan Lip vanwege de letters J en L. Als we dan b.v. ergens naar toe gingen zeiden we tegen elkaar”gaan we met Jan Lip of met de fiets😅😅😅

    Like

  5. Links en rechts…want je weet nooit van welke kant de vijand komt hè…..die kan heel wat te slepen hebben gehad vroeger.

    Like

  6. Goede morgen Edward dat was even schrikken voor mij toen ik BRUTUS las. Ik heb eenn kater gehad met die naam . Een grote lobbes voor mij heel lief maar hij regeerde met ferme kracht over de andere katten.. maar nee dit is een heel andere Brutus.! Maar inderdaad ook een krachtpatser . Fijne zaterdag Edward.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.