Kermis

De kermisattracties van tegenwoordig,
gaan mij te snel, en véél te hoog!

Kermis (1)

Vroeger vond ik de rups, en schommelschuitjes wel leuk,
en natuurlijk de botsautootjes.

Kermis (2)

 

35 thoughts on “Kermis

 1. Ik vind het ontzettend leuk om naar te kijken maar ik sta ook liever met beide benen op de gornd.
  De eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat ik wel graag in de kinderzweef zit hihi…….
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 2. Het mooiste van de kermis vond ik de palingtent die bij ons altijd op de kermis stond, en de lekkerste ook.

  Like

 3. Spanning genoeg op de kermis van tegenwoordig maar mij krijg je er niet in.Ben alziek al ik lang mety auto moet rijden.En zo ongevaarlijk zijn ze ook niet.Alle jaren gebeurt er in pretparken en op kermissen wel een ongeluk met zulke attracties.

  Like

 4. De eerste foto gaat ik niet in. Och… deze gaat zo hard in de ronde. Brrr… daar word ik al duizelig van. Tweede foto heb ik vroeger erin gezeten. Mooie foto’s.

  Like

 5. Heel veel snelheid hoeft voor mij ook niet meer Edward…maar als foto object vind ik de kermis wel leuk….mooi gedaan bij die auto’s…

  Like

 6. Brrr ik moet er niet aan denken om zo hoog ondersteboven te hangen, niks voor mij en die botsauto’s heb ik nooit wat gevonden. Maar je foto’s zijn prachtig vooral die tweede daar zit echt vaart in!

  Like

 7. Helemaal mee eens Edward en dan stond er ook vaak grote ton met stijlewand motorrijders dat waren nog eens helden hahaha. En als die er waren kreeg ik s avonds mijn vader ook mee. Dubbel feest want alleen mocht ik s.,avonds niet.mooie foto,s weerr Edward

  Like

  • Ja die steile wand, kan ik mij nog wel herinneren. Mijn grootvader vertelde altijd over de beer waar je mee kon vechten. Niemand deed dat, dus had de beer altijd gewonnen.

   Like

 8. jaren met kapotte voortand rondgelopen omdat ik een Jeton wilde oprapen tijdens het rijden in de botsauto’s.Toen kwamen eindelijk de goede tandartsen die hem herstelde alsof hij nooit stuk was geweest.

  Like

 9. Oei, ook niets voor mij. Maar de zweefstoeltjes, altijd maar sneller en hoger, kan ik wel smaken. Onlangs nog ruim genoten in Duinrell.
  Zweven, laten zwieren en loslaten.

  Like

Reacties zijn gesloten.