Blauwe kleurstof

Blauwe kleurstof, schijnt niet echt gezond te zijn,
maar je maakt er wél mooie suikerspinnen mee.

Suikerspin (1)

En die zijn best wel lekker hè?

Suikerspin (2)

 

39 thoughts on “Blauwe kleurstof

 1. Vroeger hield ik er wel als kind van maar nu vind ik ze maar zoet hoor.
  P.s mijn blognaam is veranderd in *Gedichten en verhalen uit het leven* want ontving gasten die andere gedachten hadden bij mijn eerdere blognaam. Dat Had vroeger geen last van maar laatste tijd wel en was dit beetje zat. Nieuwe past ook beter bij mijn woorden die ik deel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ieuwwww……. ik hou niet van suikerspinnen,. Ik ben een hartig mens hahaha…
  Maar….. heel veel kinderen zijn er gek op en ja, dan is egt vaak roze en blauw van kleur die suikerspinnen.
  Ja, kleurstoffen….. ze zullen er voorlopig nog wel even “in” blijven.
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 3. In het blauw ken ik ze niet , maar de foto is er niet minder mooi om. De roze heb ik wel eens geproefd ,mierenzoet, wel lekker Edward.
  Groetje, Ria

  Like

 4. Stiekemweg geloof ik toch wel dat de warenautoriteiten er goed op toezien dat dit product niet ongezonder dan noodzakelijk is… en ach, zo heel af en toe mogen we best eens zondigen toch?

  Like

 5. Er zijn zoveel slechte dingen voor de kinderen … Maar, wat was ik rijk met `n stuiver, kon uren lang in de etalage blijven staren van zo`n snoepwinkeltje op: zakjes zwart/wit, drop, `n punt spekkie, lollies . . . Ja, dat kinderhandje was vlug gevuld met een stuiver … Waar haalde ik die rijkdom vandaan?
  Al die kleine gezellige winkeltjes zijn er niet meer … * http://www.friedabblog.wordpress.com * 18 – 10 – 2018

  Like

 6. Suikerspin, vreselijk 1x geprobeerd, heel lang geleden. Smerig vond ik het. Maar gelukkig denkt niet iedereen er zo over. Ze zijn er al zo lang als ik weet.Maar inmiddels vrees ik dat door het suikerbeleid van heden de suikerspin tot het verleden gaat behoren. Alweer iets wat dreigt te verdwijnen😕

  Like

 7. Kleurstoffen is zeker niet gezond. Dat willen voorkomen om te doen. Suikerspin is echt voor de kinderen. Dit is ook ongezond. Maar 1 keertje is niet zo erg. Vaak staat bij de feesten. Mooie foto’s.

  Like

 8. Wat een veranderingen steeds , in mijn tijd waren ze roze.
  Maar ja alles veranderd van kleur , neem nu de groentes tegenwoordig .Tja een teken dat ik ouder wordt .😬

  Like

 9. Soms is het een natuurlijke kleurstof en bij blauw in levensmiddelen denken we al gauw aan giftig, zo’n suikerbom is sowieso niet erg gezond maar wel heerlijk en het gesmeer ermee om het op te eten is super voor fotografen!

  Like

Reacties zijn gesloten.