Herfstplaatje

Wij hebben nu toch echt afscheid moeten nemen van de nazomer,
maar zo’n herfstplaatje heeft toch ook wel iets hΓ¨?

Herfstplaatje

36 thoughts on “Herfstplaatje

 1. Prachtige kleuren Ed, en ook het tafereel met huisje is geweldig.
  Ik zie daar dan gelijk weer een mooie legpuzzel in πŸ˜‰
  Sorry dat ik zo laat ben met reageren maar doordat het 1 jaar gel;eden was van het ongeluk van Jahnay was ik er echt even door van slag dat ik even weg ben gebleven van de pc.
  Lieve groetjes,. Helma

  Like

 2. Helemaal prima toch….. ons voorbereiden op de strenge winter die komen gaat….. en ondertussen mooie foto’s maken…. wij klagen niet toch ?

  Like

 3. Jezus! Wat een heerlijke bende! Als, dat je eigen huis is … Heeft iemand er last van dan? Bij mij aan de overkant hebben die ouwe wijven de klimop van de muur laten verwijderen … Ik bemoei me nergens mee: zou niet durven … Maar, als ik die ouwe pik van de overkant te pakken kan krijgen, dan roddelen we gewoon gezellig verder. Elfriede Heinzel * http://www.friedabblog.wordpress.com * Amsterdam * Wersterparkbuurt * donderdag 25 – 10 – 2018 *

  Like

 4. Een prachtige kleurrijke foto Edward. Je ziet ook de herfst heeft zijn charme .wel jammer dat we de temperatuur van vandaag niet vast kunnen houden tot het volgende voorjaar.
  Groetje, Ria

  Like

 5. Wat een kleurenexplosie maar de temperatuur gaat met de helft dalen,’t gaat regenen en waaide hier vandaag en dat laten de bomen hun bladeren los maar mij hoor je niet klagen .Het was een heerlijke herfst

  Like

 6. Zeker Edward…zeer zeker…de herfst heeft heel wat…vele mooie kleuren…je heb een prachtig plaatje geschoten.

  Like

 7. Het seizoen waar zoveel mensen van houden vanwege de mooie kleuren gaat wat dat betreft geheel aan mij voorbij vanwege mijn kleurenblindheid. Dus wat rest is vallend blad,wind en regen. Maar of ik dat nu zo leuk vindt?????

  Like

 8. Prachtige kleuren en de roestige tuinkachelpijp en het verweerde kunstwerk op de muur en de laatste bloemen geven het helemaal iets extra’s. Een Idyllisch plekje!

  Like

 9. Al heerlijk vanochtend de honden uitgelaten , echt herfst. Harde wind , bladeren vallen ,maar temperatuur is heerlijk nog .

  Like

Reacties zijn gesloten.