Dierenmishandeling

Dit zou een vorm van dierenmishandeling kunnen lijken,
maar nee hoor, ze zijn gewoon goed opgevoed.
Hoewel eentje nog hoopt heeft op een lekker hapje,
de andere heeft de moed opgegeven.

Dierenmishandeling

 

21 gedachten over “Dierenmishandeling

 1. Gelukkig was de foto anders dan je titel zei. De onze ging altijd onder de tafel liggen als we aten. Mooie fotografie Edward. Ik heb nog veel te zien hier dat zie ik wel maar zo af en toe kom ik op bezoek want vind het heel mooi wat je zoal deelt.

  Like

 2. Grappige foto Ed 😀
  Ik schrok in eerste instantie wel even toen ik je aanhef las in de mail 😉
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 3. De echte dierenmishandeling zit hem in het fokken van deze soort met te korte neuzen en te kleine bekkens waardoor veel Mopshonden last hebben van ademhalingsproblemen en problemen met de geboorte.
  De foto is hartstikke leuk en het zwart/wit versterkt hem echt!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wij hebben katten en die eten enkel uit hun eigen bakkie, maar de kleinste durft wel rond mijn been gaan hangen zodra ik de kast nader waar zijn eten in wordt bewaard. Grappig zo’n dikke Garfield van 6 kilo die zich aan mijn been vastklampt. Gelukkig knip ik zijn nagels, anders zat ik onder de krauwen. Nylons dragen is af te raden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Je kan je natuurlijk afvragen of het slim zou zijn als iedereen zijn/haar honden meeneemt naar het restaurant 🙂 Vindt het wel een ontzettend leuke foto. Door de ruit gemaakt ?

  Like

 6. Leuk dat ze de honden nog mee neemt, en dat ze met de honden binnen mogen komen,ze hebben niets te klagen ze zien er goed uit

  Geliked door 1 persoon

  • Nee, je moet ze niet aanleren dat ze wat krijgen dan, want dan is het hek van de dam.. daar zijn het honden voor hè! 😉
   In het restaurant hier in de wijk waar wij graag gaan eten, is Jaxon een soort van opgegroeid hehe, zo fijn dat zoiets kán.. ze zijn niet overál welkom hè. Maar zelfs zo’n grote hond kan onopvallend onder de tafel liggen.. de bediening zegt vaak dat ze niet eens wisten dat ie er bij was hehe.

   Geliked door 1 persoon

 7. Hoezo, dierenmishandeling? die beestjes mogen lekker mee als het vrouwtje op stap gaat, zelfs als ze dan een hapje gaat eten.. dat is toch geen mishandeling? Jaxon ligt ook graag onder de tafel in het restaurant hoor als wij uit eten gaan.. álles beter dan alleen thuis te moeten blijven! 🙂
  Mooie plaat!

  Like

Reacties zijn gesloten.