Luzernesierblindwants

Wantsen zijn over het algemeen, niet Moeders mooiste,
voor mij is de luzernesierblindwants een uitzondering,
en best wel mooi om te zien.

Luzernesierblindwants

 

31 thoughts on “Luzernesierblindwants

 1. Hey Ed,
  wat leuk dat je ook de naam hebt weten te vinden van deze toch wel mooie wants. Ik begin bij jou steeds meer te leren hahahahaha,,,,,, Mooie g=fot en wants.
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 2. Misschien vindt jij ze niet de mooiste maar ik kom zojuist van een site waar prachtige en felgekleurde wantsen waren te zien. Toch heeft ook dit zijn eigen natuurlijke schoonheid

  Like

 3. Hoi Edward,

  dit is inderdaad een mooitje.
  Wist je dat de wantsen een soort van “lievelings-dieren” van Midas Dekkers zijn?
  Je zou de foto naar hem op kunnen sturen.
  Ik denk dat hij er best blij mee zou zijn…

  Groetjes van Marlou

  .

  Like

 4. Ik vind wantsen over het algemeen juist wel erg mooie insecten. Deze luzernesierblindwants (hoe verzint iemand dit?} kende ik nog niet. Het is misschien niet moeders mooiste, maar daar kan hij/zij ook niets aan doen.Hij zit dan weer wel,op een leuk,bloempje, dat ik ook al miet ken.
  Groet, Dick

  Like

 5. Mooie kleurtjes idd. maar ik ben het niet eens met je puntje van niet moeders mooiste zijn over het algemeen. Er zijn heel veel mooie wantsen wat mij betreft. Haha, zo zie je maar hoe smaken verschillen.

  Like

 6. Op deze manier is de wants echt mooi. Je doet ze schitteren.
  Vreemd Edward, maar je verschijnt niet meer in mijn reader. Ik zoek uit wat ik daar kan aan doen. Groetjes en nog een fijne zondag!

  Like

 7. Dat er veel wantsen zijn dat wist ik wel,maar deze heb ik ook nog nooit gezien. Of wellicht wel want het heeft wat weg van een sprinkhaan als deze het zomerkleed draagt. En ook met die lange pootjes van hem kan je je ook vergissen. En dan is het vast wel goed kijken en observeren. Maar jij hebt deze Adelphocoris lineolatus je wants mooi op de foto gezet.

  Like

 8. Ik vind wel mooie beestje om te zien., Zijn vrij klein beestje om te zien op jou foto. Dit zie je niet vaak. Mooie foto. Fijne dag.🍁🍁🍁

  Like

Reacties zijn gesloten.