Meer blauw op straat

Dat er meer blauw op straat nodig is, zal duidelijk zijn.
Maar moet die versterking helemaal uit Amerika komen?

State Police

 

34 thoughts on “Meer blauw op straat

 1. Grinnik…. je ziet ze wel meer. Soms voor een parade en soms omdat ze een dienst hier meedraaien maar het zijn vaak geïmporteerd auto’s die ze hier willen gebruiken 😉
  Mooie foto Ed.
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 2. Deze politie auto wat moest hier doen. Wij hadden toen deze politie auto ook ergens gezien.Ook toevallig Edward. Lijkt wel Amerika hier. Haha.. Mooie foto.

  Deze politie auto wat moest hier doen. Wij hadden toen deze politie auto ook ergens gezien.Ook toevallig Edward. Lijkt wel Amerika hier. Haha.. Mooie foto.

  Like

 3. We importeren ook werkelijk van alles uit het land van Trump 🙂 Eerlijk gezegd weet ik niet of er meer blauw op straat nodig is. Ik denk dat je al heer ver komt als oom agent eens wat meer bevoegdheden krijgt. Leuke foto Edward

  Like

 4. Vroeger(Daar heb je het weer, dat vroeger) hadden wij ontzag voor de politie.
  Vandaag de dag is er geen ontzag meer,laat staan respect.
  Hier ligt maar één oplossing voor de hand en dat is dat de ouders dat bij hun kinderen terugbrengen.
  Mijn kinderen hebben we dat wel bijgebracht.
  Maar dan nog moet er sowieso meer blauw komen, zowel op straat alsmede recherche om de criminaliteit de kop in te drukken.

  Like

 5. Die weten wel van aanpakken in ieder geval.. zijn niet van die softies als de agenten hier, die dan vreemd staan te kijken als ze geen gezag meer hebben.. nee, dat stralen ze ook allang niet meer uit hè!

  Like

  • Dat mogen politiemensen niet. Zolang de wet niet wordt overtreden, kunnen agenten weinig doen. Als er gescholden wordt waarbij de woorden niet persoonlijk opgevat hoeven te worden, valt het onder de Vrijheid van Meningsuiting. In Den Haag stond eens een jonge allochtone hufter met een veel te grote bek te schreeuwen “fuck de koning, fuck Mark Rutte en fuck de politie”. Politiemensen worden hier natuurlijk ook doodziek en gefrustreerd van! Zij stonden erbij en keken ernaar maar mochten niet ingrijpen. De Wet verbiedt het hen. De leden van de Tweede Kamer, de wetgever dus, zouden zich eens achter de oren moeten krabben! Verander de wetten en handhaaf deze zodat de politie iets in handen heeft bij rellen en scheldpartijen en ander misselijkmakend gedrag van tuig.

   Like

   • Waar ik mij over verbaas en ook aan erger, is dat als een agent een tik uitdeelt, of een zware crimineel is zijn poten schiet, er onmiddellijk een onderzoek wordt gestart, of dat wel nodig en correct was. Gedurende zo’n onderzoek wordt die agent vaak geschorst. Daar moeten die agenten toch gedemotiveerd en hartstikke onzeker van worden lijkt mij.

    Like

    • Blijkbaar mogen ze dat dus niet.. belachelijk aan één kant.. want hoe krijgen ze dan ooit overwicht op dat geteisem..? We zijn in NL teveel doorgeslagen naar één kant.. de verkeerde! Zoals in Amerika hoeft het voor mij ook niet, maar als de politie geen gezag meer heeft hebben ze in feite geen functie meer.

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.