Glastuinbouw

Het Westland telt momenteel 587 glastuinbouwbedrijven,
met een totale oppervlakte van 2.297 hectare.
Een complete “Glazen stad” dus.

Glazen stad

 

23 thoughts on “Glastuinbouw

 1. Een paar jaar geleden hebben we tussen die kassen gefietst. Van op de grond was het bijna hallucinant om door zoveel km glas te rijden, maar vanuit de hoogte ziet het er nog spectaculairder uit. Je zwart/wit bewerking versterkt het lijnenspel !

  Like

 2. De spiegeling daar in de lucht moet de moeite geweest zijn! In een regio van Kreta is er ook veel teelt in serres en dan kan je vanop die heuvels die serres zien staan, dat was al iets, maar dit is nog spectaculairder!

  Like

 3. Eigenlijk zie ik jouw naam al jarenlang voorbij komen bij reacties op weblogs die ik ook volg. Vandaag had ik ineens zoiets van “Nu moet ik toch maar eens op Edward zijn blog kijken …”
  Met deze luchtfoto’s lijk ik meteen met mijn neus in de boter te vallen, want een helikopterperspectief is altijd interessant. Echt mooi kan ik zo’n kassencomplex niet vinden, maar van bovenaf ontstaan er wel mooie lijnen en vlakken.
  Ik kijk nog even verder. 🙂

  Like

 4. Heel erg veel kassen om te zien. Bij sommige plekken hebben dit zoveel in Nederland. Heb je Drone gebruikt Edward? Of gewoon ergens anders….

  Like

 5. Ik heb ook even je vorige blog bekeken, wat geweldig zo’n serie in vogelvlucht. Het lijkt me een hele belevenis. Bij je opmerking ‘Glazen stad’ moest ik ook meteen aan de t.v. serie denken.

  Like

 6. Heel apart om te zien zo vanuit de lucht (en het zw-w stoort me bij deze foto ook niet).. maar vreselijk saai om tussendoor te moeten wandelen..! 😉 Er zijn bepaalde wandeltochten van de VTM Maassluis die ik echt niet meer doe..!

  Like

Reacties zijn gesloten.