Bombardier

Met 2 jaar vertraging, is dan nu eindelijk,
de Hoekse Metrolijn, officieel in gebruik genomen.
Kort geleden, heb ik er mijn eerste rit mee gemaakt,
maar ben er niet van onder de indruk,
het zit lang zo comfortabel niet als in de sprinters van de NS.

Metro Bombardier 2

De Metrostellen zijn gebouwd door,
Bombardier Transportation in het Duitse Bautzen.

Metro Bombardier

 

 

27 Comments on “Bombardier

 1. Ik weet nog dat ze zeiden dat ze het in een half jaar klaar zouden hebben. Miljoenen heeft het extra gekost, van onze centen. De eikels die lelijke metrostellen doen me niets Edward, treinen zijn fotogenieker!

  Like

 2. Ik reis elke week met deze metro. Ik ben blij dat er ‘iets’ rijdt. Ik had liever de oude lijn behouden, maar dat is een onmogelijke optie. Ik accepteer het zoals het nu is. Terugdraaien is geen optie. Het rijdt in ieder geval prettiger en sneller dan de (vervangende) tram.🙃🚋🚞🚞

  Like

 3. O jee, dus jij vindt sprinters beter zitten, dan moet dit wel verschrikkelijk zijn want ik vind sprinters maar harde oncomfortabele stoelen hebben en je zit overal in de tocht als de deuren open gaan.

  Like

 4. Gelukkig is metrotrein klaar gekomen. Mooie metrotrein om te zien. Nu kunnen de mensen reizen.Het is altijd wel lang voordat klaar komt. Het klopt Edward. Mooie foto’s. Chauffeur zeker trots op de foto?

  Like

 5. Als het maar rijdt hè.. en dat zal met die Deutsche gründlichkeit wel gaan. Beter dan die Italiaanse Fyra’s.. aan het miljoenenverlies dat de NS daardoor leed mogen alle treinreizigers nog steeds flink meebetalen ( de trein naar België kost me nu meer dan twee keer zoveel en ik doe er de helft langer over om in Antwerpen te komen..!) en hebben maar een maandje gereden of zo..! 😉

  Like

 6. Voor vele mensen is het waarschijnlijk wel heel mooi en handig dat ze dit hebben gemaakt. Vanaf Rotterdam kan je dus rechtstreeks naar het strand van Hoek van Holland. Vind het altijd wel jammer dat er steeds natuur moet wijken voor een project en ook nu weer veel met deze verbinding. En of het nu door een Duits bedrijf is gemaakt of door een ander land maakt niet zo uit. Als hij het maar naar wens doet toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: