Xylofoon

Als kind kreeg ik een speelgoed xylofoon van mijn Moeder,
daar heeft ze best wel spijt van gehad, de hele dag dat gepingel.

Dit is het professionele werk.

Xilofoon

33 thoughts on “Xylofoon

 1. Hahahahahaha…..geweldig van dat gepingel 😀 Ik denk dat menigeen zo’n ding wel gehad zal hebben als kind (in onze tijd dan) Ik was er ook gek op.
  Lieve groejtes, Helma

  Like

 2. Hihihihi je weet wat ze zeggen,…….. practice makes perfect 🙂
  Gewoon blijven oefenen.
  Fotograferen daar hoef jij niet meer op te oefenen, dit is erg mooi.
  Fijn compositie, mooie scherpte en verloop, creatief met Z/W en rood.
  Gewoon een heel prettig geheel.

  Fijn weekend en groetjes,
  Karina

  Like

 3. Als kind heb ik er ook ooit eens eentje gekregen. Het waren houten latjes en ik mocht er zo hard op kloppen als ik wilde, er kwam niet veel geluid uit. Heel slim van mijn vader…

  Like

 4. Mooi kleuraccent. Vinden er meer las ik. Ik herinner me een trommel met twee stokken. Gelukkig voor de omgeving was ik er niet echt blij mee.

  Like

 5. ik heb er ooit ook wel een gehad Edward..

  maar of mijn ouders er achteraf zo blij mee waren , weet ik niet meer…

  knappe foto met die selectieve kleur

  prettige dag

  Like

 6. Bij mij zou het een piano worden. Helaas is dat niet doorgegaan, omdat hij via de tuin van de benedenburen, met een touw om de schoorsteen naar ons balkon gehesen zou worden. Toen knapte de dakgoot door het touw en hebben ze hem veiligheidshalve weer laten zakken en weggebracht. 😰

  Like

 7. Ik wilde er heel graag eentje, maar niks nie. Pa en Ma dachten dat ik geen talent had, moet je nagaan. Lekkere ouders dan, ik heb als kind echt geleden dus. 🙂
  Maar jouw foto getuigd van talent!

  Like

 8. Ha Edward,

  toch kan het een heel fraai instrument zijn.
  Als je les krijgt en goed oefent kun je er zelfs heeeel beroemd mee worden…
  Was er niet ooit een hele beroemde?

  Dagdag, heb het goed vandaag…
  Marlou

  Like

 9. Goede morgen Edward. Nou is een xylofoon minder erg om aan een kind cadeau te doen, dam een grote trommel, want dat gebonk dreunt door tot je hersenpan. Daar is het getjingel op een xylofoon, letterlijk kinderspel bij. Of zo’n blikken trompet dat klinkt ook vreselijk.

  Like

 10. Leuk luidruchtig speelgoed … daar hebben wel meer ouder spijt van gekregen, denk ik, Nee, dan kun je beter de volle klanken van het bovenstaande instrument hebben.
  Overigens wel een mooie foto met een erg rode roos.

  Like

 11. Ik kreeg er één voor Sinterklaas.. een houten. En er was toen net zo’n xylofoonnummertje in op de radio.. Popcorn heette het en ik wilde dat érg graag kunnen spelen. Denk dat míjn ouders er ook wel gek van werden toen hehe.
  Mooie bewerking!

  Like

 12. Mooie foto.
  Ik wilde als kind ook graag een xylofoon én een melodica. Helaas nooit gekregen, er stonden immers al een piano, een drumstel en een paar gitaren…

  Like

 13. Haha toen ik zwanger was heb ik gelijk iedereen verboden onze kroost ‘lawaai-speelgoed’ te geven 😆

  Leuk hè.. spelen met foto’s met 1 kleuraccent

  Like

 14. Zwart-wit met kleuraccent is altijd sfeervol. Zelf heb ik er als kind heel veel op gespeeld. Ik vind het mooi klinken.
  Fijn dat je er weer bent👍

  Like

 15. Mooie foto heb je gemaakt. Bloemen op de spijkerbroek heb je mooi gedaan. Leuke bloemen erop. Hout muziek kun lang mee gebruiken. Deze klanken is juist heerlijk om te luisteren. Geeft mooie geluid.

  Like

 16. Als kind heb ik er een gehad en mijn kleinkinderen ook weer. Dat is al weer een tijd geleden maar ik weet nog wel dat als ik aan het oppassen was het geluid wel eens ging vervelen. Hahaha dachten de kids Omaatje pesten. Kon er wel om lachen.

  Like

 17. Edward, ik ben blij dat ik weer wat van je mag zien in de vorm van een foto en bijbehorende tekst. Dat doet mij goed😊.En jou ook denk ik.
  Rustig aan beginnen en nu nog geen gepingel🎶🎵🎼

  Like

Reacties zijn gesloten.