33 gedachten over “Xylofoon

  1. Ik heb ooit ook eens z’n xylofoon voor kinderen van mijn ouders gekregen en vond het altijd een leuk instrument.
    En wat een mooie foto weer.

    Like

  2. Hahahahahaha…..geweldig van dat gepingel 😀 Ik denk dat menigeen zo’n ding wel gehad zal hebben als kind (in onze tijd dan) Ik was er ook gek op.
    Lieve groejtes, Helma

    Like

  3. Hihihihi je weet wat ze zeggen,…….. practice makes perfect 🙂
    Gewoon blijven oefenen.
    Fotograferen daar hoef jij niet meer op te oefenen, dit is erg mooi.
    Fijn compositie, mooie scherpte en verloop, creatief met Z/W en rood.
    Gewoon een heel prettig geheel.

    Fijn weekend en groetjes,
    Karina

    Like

  4. Als kind heb ik er ook ooit eens eentje gekregen. Het waren houten latjes en ik mocht er zo hard op kloppen als ik wilde, er kwam niet veel geluid uit. Heel slim van mijn vader…

    Like

  5. Mooi kleuraccent. Vinden er meer las ik. Ik herinner me een trommel met twee stokken. Gelukkig voor de omgeving was ik er niet echt blij mee.

    Like

  6. ik heb er ooit ook wel een gehad Edward..

    maar of mijn ouders er achteraf zo blij mee waren , weet ik niet meer…

    knappe foto met die selectieve kleur

    prettige dag

    Like

  7. Bij mij zou het een piano worden. Helaas is dat niet doorgegaan, omdat hij via de tuin van de benedenburen, met een touw om de schoorsteen naar ons balkon gehesen zou worden. Toen knapte de dakgoot door het touw en hebben ze hem veiligheidshalve weer laten zakken en weggebracht. 😰

    Like

  8. Ik wilde er heel graag eentje, maar niks nie. Pa en Ma dachten dat ik geen talent had, moet je nagaan. Lekkere ouders dan, ik heb als kind echt geleden dus. 🙂
    Maar jouw foto getuigd van talent!

    Like

  9. Ha Edward,

    toch kan het een heel fraai instrument zijn.
    Als je les krijgt en goed oefent kun je er zelfs heeeel beroemd mee worden…
    Was er niet ooit een hele beroemde?

    Dagdag, heb het goed vandaag…
    Marlou

    Like

  10. Goede morgen Edward. Nou is een xylofoon minder erg om aan een kind cadeau te doen, dam een grote trommel, want dat gebonk dreunt door tot je hersenpan. Daar is het getjingel op een xylofoon, letterlijk kinderspel bij. Of zo’n blikken trompet dat klinkt ook vreselijk.

    Like

  11. Leuk luidruchtig speelgoed … daar hebben wel meer ouder spijt van gekregen, denk ik, Nee, dan kun je beter de volle klanken van het bovenstaande instrument hebben.
    Overigens wel een mooie foto met een erg rode roos.

    Like

  12. Ik kreeg er één voor Sinterklaas.. een houten. En er was toen net zo’n xylofoonnummertje in op de radio.. Popcorn heette het en ik wilde dat érg graag kunnen spelen. Denk dat míjn ouders er ook wel gek van werden toen hehe.
    Mooie bewerking!

    Like

  13. Mooie foto.
    Ik wilde als kind ook graag een xylofoon én een melodica. Helaas nooit gekregen, er stonden immers al een piano, een drumstel en een paar gitaren…

    Like

  14. Haha toen ik zwanger was heb ik gelijk iedereen verboden onze kroost ‘lawaai-speelgoed’ te geven 😆

    Leuk hè.. spelen met foto’s met 1 kleuraccent

    Like

  15. Zwart-wit met kleuraccent is altijd sfeervol. Zelf heb ik er als kind heel veel op gespeeld. Ik vind het mooi klinken.
    Fijn dat je er weer bent👍

    Like

  16. Mooie foto heb je gemaakt. Bloemen op de spijkerbroek heb je mooi gedaan. Leuke bloemen erop. Hout muziek kun lang mee gebruiken. Deze klanken is juist heerlijk om te luisteren. Geeft mooie geluid.

    Like

  17. Als kind heb ik er een gehad en mijn kleinkinderen ook weer. Dat is al weer een tijd geleden maar ik weet nog wel dat als ik aan het oppassen was het geluid wel eens ging vervelen. Hahaha dachten de kids Omaatje pesten. Kon er wel om lachen.

    Like

  18. Edward, ik ben blij dat ik weer wat van je mag zien in de vorm van een foto en bijbehorende tekst. Dat doet mij goed😊.En jou ook denk ik.
    Rustig aan beginnen en nu nog geen gepingel🎶🎵🎼

    Like

Reacties zijn gesloten.