41 thoughts on “Breekbaar

 1. Mooie foto van de akelei, ik heb ze ook overal in de tuin staan, in meerdere kleuren, het gekke is dat ieder jaar weer een andere kleur de boventoon lijkt te voeren. Dit jaar zie ik veel paars .

  Like

 2. Akeleien vind ik zo mooi! Onze tuin staat er jaarlijks vol mee. De verrassing is telkens: waar en welke kleur? Je snapt: onze tuin is zo chaotisch als de binnenkant van mijn hoofd.
  Prachtige, zelfs tedere foto…
  Dag Edje, lieve groet ♥

  Like

 3. ik heb ze ook in de tuin, in diverse kleuren. Maar na een paar dagen weg geweest te zijn, is alles uitgebloeid. Zit niks anders op dan weer een jaar wachten…

  Like

 4. Hangt van de kleur af, vind ik. Deze oogt inderdaad fragiel. De paarse in de border in ons achtertuintje denkt er anders over. Die heeft iets van ‘Kijk mij eens fier staan.’ Ben dol op akelei, doet het altijd en overal en als ze te dominant worden, want ze zaait zichzelf uitbundig uit, is ze makkelijk in te tomen. Sommige mensen vinden het onkruid.

  Like

 5. Ik schreef toevallig laatst zoiets op een andere blog.. dat ik dat zo’n frèle fragiel bloemetje vond. Nu zijn het best wel hele sterke planten hoor, maar die bloemen.. toch een soort van ballerina of zo hè, zo gracieus? Heel mooi gekiekt.

  Like

 6. Grappig want zo ervaar ik de Akelei helemaal niet. Ik vind het juist een sterke stevige bloem die zich altijd weer manifesteert in zon of schaduw, droogte of nattigheid en altijd volop bloeit.
  Maar je foto laat wel een bepaalde teerheid zien, mooi!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.