37 gedachten over “Witte Buddleja

  1. Prachtig Ed, Ik had een witte en een paarse. De witte heeft het helaas begeven en dit jaar doet de paarse het ook maar matig. Geweldig als je hier straks allemaal vlinder op krijgt. mooi om te footgraferen 😉
    Lieve groejtes, Helma

    Like

  2. Dit vind ik romantische foto’s, wat zijn ze mooi! Jouw vlinderstruik bloeit vroeg. De onze staat alles nog diep in de knop, terwijl we een tuin op het zuiden hebben.
    Geef niet, nu geniet ik dubbel (-: Foto’s van jou en straks de bloemen in de tuin.
    Dag Edje ♥

    Like

  3. ja dat vraag ik me ook wel eens ad Edward
    waar is het mis gegaan met onze planeet 😦
    ja dat wordt morgen weer genieten samen met de dames
    fijne avond groet

    Like

  4. Prachtige foto’s Edward, op het romantische af.
    Je zou eigenlijk ook een geurfunctie moeten aanbieden op je blog want deze ruiken zo lekker 😉

    Fijne dag en LG, Karina

    Like

  5. ik heb er 3 in de tuin…. groeiden al wel maar bloeiden nog niet… als ze half zo mooi worden als de jouwe doe ik het ervoor

    Like

  6. We moeten maar flink genieten van al die mooie bloemen. Ik wordt al verdrietig als ik aan de herfst denk, moeten we al die pracht van bloemen kleuren en geuren weer missen.

    Like

  7. In mijn tuintje staat een paarse, maar ik denk dat hij stuk is gegaan… er is nog geen paars te zien. Maar dan zal ik maar genieten van het witte exemplaar uit je bloempot 🙂

    Like

  8. Dat dat groeit en bloeit op een balkon…erg mooi en die vlinders komen wel en anders maar in de buik 😉
    Fijn weekend

    Like

  9. 🙂 joe meej seej aaim e driemer…. but aaim not die onlie wan…..

    wat een droom van een bloemenstruik hé Edward

    Like

  10. Heel mooi, Edward !!
    Hier staan ze nog in knop… nog een weekje denk ik zo… nu de vlinders nog. 😉
    Lieve geniet groetjes, Anna 🤗

    Like

  11. Heb al járen vlinderstruiken in de tuin.. een licht- en donkerpaarse. Die zaaien zich ook steeds meer uit.. heb er nu ineens eentje in het stenen trapje naar het lagere gedeelte, gewoon tussen de tegels!, en die is het aller-verste wat bloemen betreft, maar dat is nog láng zo ver niet als die witte van jou!
    Ik vind het mooie bloemen, maar ze zijn zo snel uitgebloeid en dan heb je van die lelijke bruine pluimen. Van een kleine struik knip je die af, maar de grotere struiken.. oeefff da’s noga een klusje hoor!

    Like

  12. prachtig Edward , ja de vlinders zullen vast en zeker komen
    ik ben onlangs ook begonnen met wat plantjes op m’n balkon
    ben blij met je reactie , is van een fotograaf altijd mooi te horen dat er mooie foto’s bij zijn 🙂
    ja dat in het aquarium is weer een ander verhaal pppfffttt

    Like

  13. De vlinderstruik doet het heel goed in een bloempot of bak. Ik heb verschillende struiken in de tuin staan en ze hebben zich vanzelf uitgezaaid in bloempotten die ik had staan. Maar een mooie witte zoals jij hebt, heb ik nog niet.
    Nu maar hopen dat de vlinders komen, het gaat er niet zo goed mee en in de maand juni fladderen er altijd minder rond omdat de meeste vlinders dan rups of pop zijn.
    Mooie detailfoto die tweede!

    Like

  14. Heerlijk geurende bloemen van de “Vlinderstruik.”Wees maar gerust Edward. De vlinders komen wel. In tegenstelling van wat men beweert, zie ik nog best wel veel vlinders. Misschien minder soorten, maar er zijn er best veel

    Like

  15. Wat is deze blog vrolijk om te zien bloeien. Mooie bloemen zijn dit Edward.
    Het straalt heel mooi. Leuk dat je ook balkon hebt. Vlinders zie algemeen weinig. Trekt wel erg aan deze bloemen. Ben benieuwd. Heb jij geen tuin? Heb jij gewoon in de pot staan? Ik ga even via Google kijken zo naam van deze bloemen. Ik vind deze erg mooi.

    Like

  16. Wow wat een mooie bloem. Zal even de naam opschrijven voor volgende jaar op mijn balkon. Is het een eenjarige bloem Edward?

    Like

Reacties zijn gesloten.