35 thoughts on “Herfstbos

 1. Edward, liep jij in een sprookjesbos? Waar echte elfjes bestaan die de prachtigste muziek maken? Houd het adres maar geheim…Ik blijf geloven in sprookjes. Waarom? Omdat dat kan!
  Lieve groet en blijf gezond (en mooie foto’s maken) ♥

  Like

 2. ja wat is het een schoonheid deze vlinder hé
  ik vermaak me thuis wel , kijk de koers en tussendoor een visje eten , misschien nog een rondje over de hei , ik zie het wel

  koers groet

  Like

 3. Zolang je erin wil geloven, blijven ze onder ons leven !
  In IJsland is het heel normaal dat je in elfen en trollen geloofd,
  dus waarom zouden fantasierijke mensen zoals wij dat ook niet doen hé ?
  Je hebt hier een mooie ode gebracht aan de volksfantasie én de herfst !

  Like

 4. Laat ik nou altijd hebben gedacht dat de elfjes met de vogeltrek mee gingen en dan het bos aan de zorg van de kabouters overlieten. Ik zie dat jij er toch nog eentje hebt gespot en dan nog een die prachtig viool kan spelen.

  Like

 5. Ja, Edward als het kind nog sluimert in je gedachten komen elfjes en kabouters in de bossen nu op je af. Ze verschijnen alleen aan die mensen die nog in hen geloven. Jij werd extra in de watten gelegd .Ze speelde een mooie serenade voor u. Misschien wordt je de volgende keer wel ten dans gevraagd. Heerlijk moment Edward.

  Like

 6. Edward, jij boft weer maar eens. Over het algemeen genomen hoor je in deze Corona- tijd slechts rumoerige mensen, die hun hond uitlaten (liefst loslopend) speurend naar paddestoelen en eenmaal gevonden ze vervolgens vernietigen.
  Klinkt allemaal wat negatief en is ook zeker niet overal het geval. Dus koester de stille momenten, slechts dan hoor je de muziek in het bos, en wie weet zien we dan ook zo’n mooi elfje. Jij hebt ze in ieder geval al voor ons vastgelegd

  Like

 7. Het kan erger Edward in deze corona tijd. Haha jij boft ik praat nu tegen de vaatwasser nu las laatst dat dat niet verontrustend is zolang je ze niet terug hoort praten. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik zeewr je dat ik de vaatwasser hoorde zeggen als het je te veel herrie vind mens doe het dan zelf……. jaja het zijn barre tijden jij boft met je elfje heel mooi😄.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.