30 thoughts on “Sinterklaasavond

 1. Wij hebben het niet gevierd. Ik heb zelfs mijn cadeautje van het Sinterklaasspel van Melody niet gekregen )-: Waarschijnlijk dit jaar niet lief genoeg geweest.
  Heerlijk, zo’n joch dat onbekommerd met piettenmuts op z’n speen staat te soppen. Schitterende foto! Hij is zich totaal onbewust dat de foto werd genomen, gevangen als hij is door het moment.
  Dag Edje, lieve groet ♥

  Like

 2. Ach wat lief. We hebben het nog lang volgehouden maar op een goed moment kwam er de klad in. Verhuizen van kinderen naar elders, kleinkinderen inmiddels tegen de 20 en dan houdt het een keer op. Maar we koesteren warme herinneringen aan dit soort avonden.

  Like

 3. Wij vieren het met onze zoon en zijn gezin. De jongste van drie heeft haar speentjes heel stoer in de schoen achtergelaten voor andere kindjes. Dat was vorig weekend en na wat ontwenningsverschijnselen in de eerste paar dagen, gaat het nu goed. Sint gaat haar vandaag vast belonen………..

  Like

 4. Goede middag Edward, hier gaan we het samen bij mijn zoon thuis vieren, de kleine meid is natuurlijk nog een zware gelovige. Maar ook als er geen kinderen meer in geloven , zullen we het feest blijven vieren. Het is een mooie gelegenheid om elkaar een klein beetje te plagen in dichtvorm.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.