Zweefvliegtuig

Zo vrij als een zweefvliegtuig in de lucht,
lekker zwevend op de wind die zachtjes zucht.
( 1001gedichten.nl)


37 thoughts on “Zweefvliegtuig

 1. Grinnik…. zoals ik al op je FB zei: Deze wordt met recht aan het lijntje gehouden whahahahahahahahahahaha……. 😂
  Erg leuk gedaan Ed 😉
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 2. mogge Edward
  ja zeker een mooie puzzel van een mooi stukje Amsterdam
  heb ff gekeken , de pps opent bij mij wel ?

  geniet de dag

  Like

 3. Goede morgen Edward, heerlijk alleen het windgeruis rond je toestel te horen geen storende motoren, maar heerlijke stilte daarboven, lijkt me tenminste. Ik heb nog nooit in een zweeftoestel gezeten.

  Like

 4. Mooie foto van een prachtig moment.
  Zo’n lierstart schijnt een waanzinnige ervaring te zijn. Dat heb ik zelf nog nooit meegemaakt, ik heb wel een keer een vlucht gemaakt in een zweefvliegtuig met hulpmotor.

  Like

 5. Edward, dit beeld was voor mij in mijn werkzaam leven dagelijkse kost. Ik werkte op Vliegbasis Woensdrecht en daar was een zweefvlieg-veld gevestigd. Ik zou er zelf niet ingaan. Het ging ook wel eens mis. Een broer van een collega is dodelijk verongelukt. Maar als je durft lijkt het mij wel een heel aparte mooie ervaring

  Like

 6. Zweefvliegen zou ik zo graag willen doen. Even de stilte ervaren. Het komt het meest in de buurt van je zo vrij voelen als een vogel. In 2992 heb ik in een helikopter gezeten. Bestuurt door chagrijnige Russen. Echt voor herhaling vatbaar (-: De vlucht was gaaf, dat wel.
  Mooie foto!
  Dag Edje, lieve groet ♥

  Like

 7. Prachtig die lierstart. Heb je al ooit de kans gehad om mee te vliegen ? Ik had al een paar keer de gelegenheid, maar dan wel een sleepstart (met motorvliegtuig als sleper dus). Zalig hoor, echt een keer doen als je de kans krijgt Edward.

  Like

Reacties zijn gesloten.