29 gedachten over “Fotogeniek

 1. Hoi Ed, dat zijn ook prachtig objecten om te fotograferen :-))))
  helaas zie je ze hier vrij weinig maar richting Brabant, Limburg en zeker in België kom je ze gewoon in de bossen tegen. Daar mag hete kennelijk allemaal wel blijven staan.
  Prachtig foto trouwens!
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 2. Inderdaad fotogeniek, maar ik hoop mijn huis nooit zo fotogeniek aan te treffen. Voor vandaag een fijne oudejaarsdag en alvast de beste wensen voor 2022.

  Like

 3. Ik hou er ook van Edward maar in Nederland kom je ze niet veel meer tegen. Gelukkig kan ik in Frankrijk mijn hard ophalen wat dat betreft.

  Like

 4. mooi verval is niet lelijk Edward
  ik doe het niet , maar krijg altijd de aandrang om er dichtbij en wellicht binnen te komen , maar weet ook dat er gevaar is

  Like

 5. Ja prachtig, dat heb k ook…

  In ons land komt het niet zo heel veel voor omdat er weinig gelegenheden zijn maar in de oostbloklnaden bijv heb je complete groepen mensen die er voor op pad gaan, het heeft ook een specifieke naam, ik kom er even niet op maar dat lijkt me geweldig om te doen

  Like

 6. Ik ben er ook altijd van gecharmeerd, het liefst zou ik er binnen gaan om rond te neuzen. In dit geval, met zo’n half dak niet slim natuurlijk. Mooie foto!

  Like

Reacties zijn gesloten.