Watertaxi Rotterdam

Je kunt met de watertaxi, naar 50 verschillende
steigerlocaties in Rotterdam en Schiedam.

Op die manier Rotterdam vanaf het water bekijken,
is best leuk om een keer te doen.


28 gedachten over “Watertaxi Rotterdam

 1. Mooie platen, niet bepaald mijn favoriete vervoermiddel, zeker als je een te enthousiaste schipper hebt ……. dan krijg je echt klappen op je nieren ………..2 x mee gemaakt …… was genoeg.

  Like

 2. Water taxi hebben daar. Ik heb ze gezien. Nooit ingegaan. Watertaxi is zeker handig ding om mee te varen. Je bent er zo. Mooie foto’s heb je gemaakt.

  Like

 3. Alhoewel ik dan helemaal niks met die stad heb, lijkt dát me nou wel heel erg leuk om te doen, een fotografietrip… met een paar bloggers erbij bijv … ja dat zou wat zijn 😉

  Like

 4. Jaren geleden kon je soms meevaren op de loodsenboot, die de aflossing van zee- en rivierloodsen verzorgde.( dat was in Vlissingen) Maar dat mag tegenwoordig niet meer dacht ik, maar ik heb het een aantal malen kunnen doen en er altijd van genoten. Nu begrijp ik wel dat het tegenwoordig niet meer kan, ze zijn toch verantwoordelijk voor de mensen die met hen meevaren. Maar het was toen geweldig mooi om langszij zo’n groot schip te liggen, ze zijn dan nog veel groter en hoger dan dat je al dacht vanaf de wal gezien.

  Like

 5. Het lijkt me een uitstekend vervoermiddel in die regio. Als ik ze op tv zie, heb ik de indruk dat ze nogal eens teveel stuiteren om er ook vanaf te kunnen fotograferen. Of valt dat mee?

  Like

 6. Beaucoup de ville qui ont la chance d’avoir ou la mer ou un fleuve devraient prendre exemple sur ce watertaxi ce qui désengorgerait la circulation et plus encore en cette période où prendre la voiture coûte de plus en plus cher. Bonne idée et belles photos.

  Like

 7. Heel leuke manier om je te verplaatsen en vooral….. filevrij !
  Wij hebben sinds enkele jaren op de Schelde ook een Waterbus die om het half uur Antwerpen passeert en een aantal randgemeenten en werkbestemmigen in het havengebied aandoet.
  Ook leuk voor mij om uitstapjes met de fiets verder uit te breiden.

  Like

 8. Al vaker gedaan van de Veerhaven naar de Wilhelminapier.. is altijd leuk en vooral tijdens de Wereldhavendagen kijk je dan je ogen uit!

  Like

Reacties zijn gesloten.