29 gedachten over “Even stilstaan

 1. zéker edward 🙂 heerlijk wat kleuren ze het landschap hé, énorm… ik vind ze echt geweldig nóg steeds 🙂

  Like

 2. Dit doe ik ook Edward. Om te stil van om te genieten. Mooie foto. Landschappen is ook mooi om te fotograferen. Vooral klaprozen aan de voorkant. Schitterend! Fijne dag.

  Like

 3. Op zijn minst Edward !
  Liggend in het gras, een grasje in de mond, en dan naar de wolken kijken…
  Zalig 🙂

  Like

 4. Mooie landschapsfoto. Bij ons bloeien op dit moment veel mooie grote klaprozen in de tuin. Maar tegen deze hoeveelheid kan ik niet op, bovendien is het omringende landschap bij ons in de straat een stuk minder mooi dan jouw weidse landschap.

  Like

 5. In combinatie met die rode klaprozen is het een schitterend beeld, ik blijf hier even stil staan bij de foto, die maakt ook stil.

  Like

 6. Mooi alt5ijd die bloei in de akkerranden, gelukkig zie je dat tegenwoordig weer en men sproeit er geen vergif op zodat de wilde bloemen er weer volop te zien zijn.

  Like

 7. Even stilstaan.. was de naam van de blog van mijn veel te vroeg overleden toffe vriendin.. en zij had zéker even hierbij stil gestaan om van dat prachtige uitzicht te genieten..! Mooi Edward!

  Like

 8. Edward dat is wat je noemt een stil leven. Gewoon even de tijd om van het wijdse stille landschap te genieten. Lukt bijna nooit meer. Ook hier zal de stilte regelmatig verstoord worden door een trein op de achterliggende spoorlijn.
  Dus even genieten als het kan.
  Heerlijk

  Like

Reacties zijn gesloten.