33 gedachten over “Uit de kast.

 1. Chique uitstraling! Ik berg de vazen altijd op met alle ballen er nog in. Ze zijn minder kleurrijk. Rood voert de boventoon. Ze blijven nog wel 10 dagen in de kast.

  Like

 2. Wat mij betreft mag je alles uit de kast halen waar je je goed bij voelt, Edward. We zijn hier in huis wat minder royaal met glitter en glans, we gebruiken liever wat extra groen voor stukjes.

  Like

 3. Bij mij moeten ze nog van de zolder komen en niet uit de kast, maar dat zal pas vrijdag zijn vrees ik. Nou ja dat is nog ruim op tijd voor de kerst nietwaar?

  Like

 4. ha die Edward , zo’n mooie ballen mogen het hele jaar wel buiten de kast hoor , denk dat de Sint en paashaas en wie zijn er nog meer er ook blij van worden 🙂

  Like

 5. Nouhou volgens die *lelijk woord* in pol. Den Haag… .deugen wij niet meer tegenwoordig
  het is fout om man/vrouw te zijn en dubbelfout als je blank bent

  dus kom jij maar gauw uit de kast als iemand uit de club met al die letters, verkleed je compleet gestoord (wat vroeger de aanleiding was om je in een gesticht op te bergen) en uiteraard nadat je je huid eerst heel goed gebruind hebt 😉 😉 😉

  Geliked door 1 persoon

 6. Grappig, ik heb gisteren een vaas met (kleurloze) ballen gevuld en daar dan weer een selfie met lens van gemaakt. Kan je het nog volgen?
  Foto staat op mijn fb site!
  Lekker bezig Edward! 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.