Haarkleuren

De tijd van alleen de natuurlijke haarkleuren,
blond, bruin, zwart, rood en het mooie grijs, is voorbij.

Zelfs sommige wat “oudere” Dames, vinden het leuk,
om al is het maar een klein stukje van hun haar, een ander kleurtje te geven.

Haarkleuren (1)

En de jeugd vind het helemaal “vet, gaaf en cool”

Haarkleuren (2)

44 gedachten over “Haarkleuren

  1. Ieder zijn smaak en ding, maar het is niks voor mij. Het heeft je wel mooie kleurenfoto’s opgeleverd, Edward! Toch geniet ik meer van jouw macro- en natuurfoto’s 🙂
    Lieve groetjes, Heidi

    Like

  2. Ik vind dat alleen maar mooi Ed 😀 😀 :D.
    ik ben ook al een “al wat oudere dame” en heb al vanaf mijn 16e 2 kleuren haar en de afgelopen 15 jaar zelfs 3 kleuren hihi…
    Als ik gestopt ben met werken hou ik het grijs whahahahahah….. (zeg ik nu dan hé).
    Mooie foto die eerste.
    Lieve groetjes, Helma

    Like

  3. Moet ik gelijk aan Tante Til denken… kloddertje hier en een kloddertje daar… 😀
    Prachtig Edward!
    \Lieve groetjes, Anna 😀

    Like

  4. Tja…….. als vrouwen hun nagels rood lakken, vindt niemand dat raar. Als vrouwen hun nagels groen, zwart of turquoise lakken, vind met dat doorgaans niet mooi. Waarom knalrood wel en andere kleuren niet? Zo is het ook met haren verven. Alle kleuren mogen nu en wie het niet mooi vindt, moet er maar aan wennen. Ik vind al die plukken roze, blauw, paars, oranje etc. niet mooi, ik vind het niet flatteus. Maar ieder zijn smaak. Ooit liepen 2 miljard Chinezen in dezelfde kleding. Moest van Mao Ze Dong. Dat was pas saai dus dan maar liever gekleurde plukken haar en groene nagels 🙂

    Like

  5. 🙂 ik vind het prachtig edward, vooral bij jonge mensen, een paar weken geleden heb ik ook een poging gedaan, maar de rommel was er na 2 keer wassen alweer uit, dát vind ik nét even iets te bewerkelijk, ik sta niet graag voor de spiegel…
    mooie portretten heb je er van gemaakt

    Like

  6. Daar kan je een boek mee vullen met dames met gekleurd haar. Hier loopt er een rond met lila en een met geel haar rond, maar om nou te zeggen dat het mooi is………smaken verschillen gelukkig. De foto’s zijn wel mooi hoor!!!

    Like

  7. We zitten in de vergrijzing en mijn haar past er precies bij Edward.daar hoef ik niks aan te doen.
    Die gekleurde hoofdjes kleuren best leuk op de foto 🙂

    Like

  8. Geen waarom of er is een daarom Edward ik deed dat toen ik 16 was hebben deze dames misschien gemist.

    Like

  9. Ik zou willen dat ik het lef had om het te doen, gewoon doen wat je leuk vindt zonder je af te vragen wat ‘men’ er van vindt………..

    Like

  10. Ieder doet maar.Ik kijk er even naar en ga verder .Zelf zou ik nooit zo willen rondlopen.Maar je foto’s zijn top Edward.Zo blijven we een beetje bij

    Like

  11. Mooie foto’s en bij sommige dames vind ik het wel leuk staan, heel veel oudere dames doen blauw in hun grijze haren, maar aangezien ik geen smurf ben, en ook nog niet echt grijs gaat er ieder half jaar wel een kleurtje in, tot ik echt grijs ben 😉 Een heel dikke kus van je zus Ann.

    Like

  12. ik loop weer ff achter…. sorry !!!

    Het haar verven…. jaar in jaar uit gedaan tot aan okt. 2008 en sindsdien ben ik grijs en hoor ik van iedereen dat ik mooi haar heb 😉 Ben er zelf ook tevreden mee dus voor mij een gesloten boek.

    Je bloemen en insecten hieronder hebben dat probleem allemaal niet, die hebben andere zorgen ;- ) Schitterende fotos weer Edward!

    En nog hartelijk bedankt ook voor je mail met foto’s . Zoals je al begrepen hebt heb ik het momenteel (te) druk dus ik doe mijn best alles bij te benen, ook hier dus.

    Like

  13. Ha ziet er fleurig uit…ik hou het wel bij fleurige geurtjes haha
    Al ben ik blond met een donkere inkijk hihi
    Groetjes

    Like

    • Was ik er eindelijk achter wat ze precies met “vet gaaf “bedoelen, is het alweer uit. Het is voor een oude man niet meer bij te houden…hahahaha!

      Like

  14. Haar in zijn totaliteit kleuren snap ik wel. Maar bij dergelijke extreme vormen zie ik altijd een verfpot van de bouwmarkt voor me.Maar dat is mijn mening. Maar als iemand daartoe besluit en zich er prettig bij voelt,prima toch. Dat is waar het leven om draait. Men moet doen wat men prettig c.q. mooi vindt.Mooie foto`s.

    Like

  15. Ik bedoel het niet verkeerd maar deze uitspraak vind ik leuk “een ouder kapelletje ziet er prachtig uit als het versierd is”

    Like

  16. Ik vind het niks en laat de felle kleurenrage aan mij voorbijgaan, maar de portretten die je ervan maakte zijn alweer schitterend!

    Like

Reacties zijn gesloten.