34 gedachten over “Bijen en Hommels steken!

  1. Zo leren kinderen ook omgaan met de natuur. Dit kindersnoetje heeft het begrepen, denk ik zo. ๐Ÿ™‚
    Lieve groetjes, Heidi

    Like

  2. Dat bijen steken wist ik maar dat hommels ook steken wist ik niet eens!!!
    ik lig bijna altijd naast de hommels als ik tussen de bloemen zit maar nu ga ik toch ff beter uitkijken ieuw…..
    Lieve groetjes, Helma

    Like

  3. Heel goed dit aandacht besteed. Mooie foto’s. En meisje kijk echt geweldig.
    Leuke gedaan met zijn gezichtje.

    Like

  4. Gewoon met rust laten, dan doen ze niets. Jammer dat het aantal bijen zienderogen achteruit holt. Ik hoor ze zo graag in de tuin in de bloemen brommen.
    Wat een leuk meisje!
    Lieve groet โ™ฅ

    Like

  5. Ik denk ook dat het waar is. Maar de domste agressieve wespen, die niet weten dat ze zonder angel dood gaan, zouden wel eens …???

    Like

  6. Het is waar , dus gewoon met rust laten Edward. Pas wel goed op voor wespen.
    Groetje, Ria

    Like

  7. Tja…als jij het zegt….denk ik ook dat het waar is… ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

    Like

  8. Mooie foto van dat meisje. En het is nog waar ook. De keren dat ik ben gestoken was toen ik 1. op een bij of wesp ging zitten, 2. toen een bij of wesp op de deurklink zat en 3. de laatste keer vloog een wesp bij het vooroverbuigen zo mijn nat badpak in. Dus al die keren werd ze door mij geplet, maar ik deed het nooit met opzet.

    Like

      • Gelukkig zijn er geen fotoโ€™s van ๐Ÿ˜‰, maar ik heb wel fotoโ€™s genomen van mijn echtgenoot zijn gezicht nadat hij door een wesp in zijn mond was gestoken. De wesp zat in een mosselschelp (we zaten buiten te eten). Toen ben ik erg geschrokken. Zijn lippen en gelaat (ogen en neus) werden dubbel zo dik en ik ben onmiddellijk met hem naar de spoedeisende hulp geracete. Direct kreeg hij injecties. Gelukkig alles goed afgelopen. Ik nam toen een foto op de spoedafdeling, maar het is te griezelig om naar te kijken. Ik heb hem ergens ver weg verborgen.

        Like

  9. klopt inderdaad.Als een bij steekt gaat ze zelf dood want de angel breekt af en moet zo gauw mogelijk verwijderd worden want die blijft gif in je lichaam pompen

    Like

  10. Goede morgen Edward. Daar snijdt jij een “gevoelige” stelling aan. Vlgs. Mij heb jij volkomen gelijk. Als je deze kleine vrienden niets in de weg legt zullen ze naar mijn mening ook niet steken. Dat doen horzels daarentegen wel. Ik ben eens aangevallen door een horde horzels en kon ze niet van mij afslaan.

    Like

  11. een grappige combinatie van beide foto’s Edward

    en dat meisje zal wel gelijk hebben

    prettige dag

    Like

  12. Absoluut waar Edward. Ik heb eens bij een nest aardhommels staan kijken ik stond kennelijk in hun aanvliegroute en ze vlogen keurig om mijn hoofd heen en vervolgde in rechte lijn hun weg naar het nest ze zijn echt prachtig !

    Like

  13. Dat meisje WEET dat het waar is!!! want het is echt waar. Leuk beide foto’s gecombineerd!

    Like

Reacties zijn gesloten.