38 gedachten over “Dirigent

  1. Ze lijkt wat dromerig, maar ik denk dat het toch opperste concentratie is, Edward. 🙂 Toch een knap portret van deze jonge dame! En was de dirigent echt zo’n spetter, Edward? 😀
    Lieve groetjes, Heidi

    Like

  2. Grinnik……. je weet er wel steeds weer iets moois van te maken hahahahaha…
    Erg leuk gedaan bij deze mooie foto.
    Lieve groetjes, Helma

    Like

  3. Dat wat jij in deze blik ziet zie ik er bepaald niet in, vind haar eerder wat verveeld kijken naar de instructies die ze van die dirigent krijgt. Maar de foto is prachtig!

    Like

  4. Hahahaha ………….. opperste concentratie ………… en als muzikant denk ik dat zij niet zo ik katzwijm ligt voor de dirigent ( als het die van Rotterdam aan Zee is, is hij leuk maar een spetter?) ………….. maar je weet natuurlijk maar nooit ………… onze hoboïste heeft ondertussen 2 kinderen van onze vorige dirigent…..

    Like

  5. Goed gezien Edward dat is nu toch ook toevallig he dat zij jou nu juist opvalt. Ik moet zeggen je hebt smaak ! Kan dit de eerste foto in jullie album worden ? Heel mooi !!

    Like

  6. Een geweldig mooi portret broertje, volgens mij vindt ze het helemaal maar niets dat deze spetter al een vrouw en 3 kinderen heeft, had ze nu maar jouw kant opgekeken 😉 Het is een lekkere meid, zouden Snip & Snap wel zeggen, maar jij krijgt een dikke kus van je zus Ann, jouw dag kan niet meer stuk hahaha.

    Like

  7. Mooie foto van deze dame vol aandacht. Maar of de leuk gevonden verzuchting ook juist is?
    Voor hetzelfde geld denkt ze: als hij maar op tijd aangeeft wanneer wij blazers (ze lijkt me geen solist. Die staan meestal) moeten inzetten. 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.