Helemaal alleen

Als ik hier zit in mijn eentje
Helemaal alleen
Wil ik rust en kille stilte
Even niemand om me heen
Wil ik even denken
Of even staren
Aan alles en naar niks
Herinneringen boven halen
Even vergeten wat ik mis.

(dichters.nl)

Helemaal alleen

34 gedachten over “Helemaal alleen

  1. Het is hier al allemaal gezegd, ik kan me er alleen maar bij aansluiten. Dit is prachtig zowel foto als gedicht! En de zwart-wit omzetting maakt het nog mooier!
    Fijne avondgroetjes, Heidi

    Like

  2. Mooi Ed, heel erg mooi!
    de zwart/wit versie is uitstekend gekozen.
    Werkelijk een prachtplaat.
    Lieve groetjes van mij, Helma

    Like

  3. Mooi. Heel mooi. Ik zou bijna jaloers worden op de persoon op het bankje… Waar vind je tegenwoordig nog een rustig plekje voor jezelf?
    Fijn weekend en lieve groet ♥

    Like

  4. een heerlijke foto edward, spreekt tot de verbeelding, soms heb je gewoon helemaal niemand nodig, ben je alleen het best af,

    Like

  5. De afwezigheid (althans voor het oog) komt een beetje vreemd over in deze foto. Verder een mooie plaat Edward. Laat hij of zij maar rustig even mijmeren 🙂

    Like

  6. Een heel mooie foto en bijpassende tekst broertje, misschien wil jouw figuur wel even stilte, maar dat heb ik genoeg hoor 😉 Een heel dikke kus van je zus Ann.

    Like

  7. Edward, deze mooie foto beeldt op een treffende wijze uit wat velen onder de ouderen zo goed herkennen. En dan niet het zozeer alleen willen zijn, maar door het lot eenzaam zijn.

    Like

  8. Soms denk ik over Edward. Rust is niet bij. Dan even rust op de bank. Mooie foto is dit geworden. Fijne week gewenst.

    Like

Reacties zijn gesloten.