Kerstwens

Bij de HEMA staat weer de “Kerstwensboom”.

Kerstwensboom (1)

In deze boom, kunnen kaarten worden gehangen, met een kerstwens.

Kerstwensboom (2)

Daar zitten soms wensen bij, waar ik een beetje stil van word,
en niet geloof, dat de HEMA ze kan honoreren.
Zo zie je maar weer, niet voor iedereen zijn het fijne en gelukkige dagen.

Kerstwensboom (3)

40 gedachten over “Kerstwens

  1. “De omgeving van de mens is zijn medemens.” We zouden vaker aan deze spreuk van Deelder moeten denken, maar als het al uit de hand loopt tussen kinderen/ouders/grootouders…?
    Hier heb ik ook een wens in de kerstboom van het dorp gehangen. Op iemand alsjeblieft mijn vriendin beter wil maken. Ze is nog maar 56 en veel te jong om te sterven.
    Mooie boom en hartverwarmende actie!
    Lieve groet,
    Dag Edje ♥

    Like

  2. Misschien deden grootmoeder/vader niet anders dan zich bemoeien met de opvoeding van hun kleinkinderen en liep hun inmenging zo erg uit de klauw dat de ouders drastische maatregelen namen ……… Je weet het niet hé. Een verhaal heeft meestal twee kanten maar tragisch is het wel om zoiets te lezen

    Like

  3. Pff ja ik sprak vorige week ook een vrouw die haar kleinkind niet mocht zien meer. Zo triest. En die wensen kan inderdaad de Hema ook niet vervullen. Van de vrouw die mij het verhaal vertelde weet ik dat ieder verhaal ook twee kanten heeft. Zij plaatste allemaal foto’s van haar kleinkind op FB onder andere terwijl de ouders dat niet wilden. Maar soms met een scheiding is het ook triest en is er geen aanduidbare reden.

    Like

  4. Je weet nooit wat er voorgevallen is en ik vind het voor deze oma echt heel verdrietig dat ze haar kleinkinderen niet meer ziet. Een antwoord zullen wij niet krijgen maar ik ik hoop toch dat ze een vredige kerst krijgt.
    Lieve groejtes, Helma

    Ook voor jou en je dierbaren een paar hele mooie dagen Ed en een goed en vooral veilig 2020.
    Lieve groejtes, Helma

    Like

  5. Mijn eerste reactie op dat kaartje : oooooo wat triest ……. mijn tweede reactie : waarom schrijft iemand dit op een kaartje bij een commercieel bedrijf?
    Aandacht? Hoop dat kleinkinderen het lezen? Wordt nieuwsgierig naar het verhaal erachter.

    Like

  6. Ja….dat zijn hele verdrietige en schrijnende sitiaties helaas gebeurt dat maar al te vaak, mooi zou zijn als wij leren om ons oordeel niet te geven, alleen de betrokkene weten wat er speelt. De rest niet! Wens jullie allemaal hele mooie vredige dagen! Groet, Sonja

    Like

  7. Misschien heb ik een slecht karakter, maar ik vraag me dan altijd af wat er gebeurd is. Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal Edward hoe waardeloos het ook is.

    Like

  8. Door deze wenskaart wordt het gezegde weer overduidelijk: “Ieder huisje heeft zijn kruisje”.
    Pijnlijk voor ieder die dit aangaat!

    Like

  9. Mooie foto Edward een wenskerstboom zo vol gevoelens, zou er ook wel een kaartje bij willen hangen , de meesten en waardevolste zijn met geld niet te koop .

    Like

  10. Goede morgen Edward. Mooi zo’n boom, maar van die wens breekt mijn hart, al weet je natuurlijk niet wat er tussen die mensen is voorgevallen. Ik heb drie kleinkinderen en zou het vreselijk vinden als ik die niet meer mocht zien.
    Ik wens je een fijne zondag toe.

    Like

  11. Daar wordt je stil van.
    Mooi om dit op deze respectvolle manier in beeld te brengen en even bij stil te staan.

    Ook voor jouw en een ieder die je lief is fijne dagen gewenst.
    Op naar een mooi, gezond en creatief 2020.

    Groetjes Karina

    Like

  12. Edward, dat zijn tranentrekkende berichten. Als grootouder sta je machteloos. Ik hoop dat de wens uitkomt.

    Like

  13. Oei, zo vreselijk pijnlijk. Mijn hart krimpt bij deze nochtans mooie boom in elkaar.
    Dit begrijp ik echt niet. Het kaartje leest onmenselijk hard.
    Hopelijk lezen de kinderen het….

    Like

  14. Zo jammer. Er zijn nogal wat grootouders in dat geval. Door scheidingen, ruzies of dergelijke. Nu ik zelf kleinkindjes heb, kan ik me een beetje voorstellen hoe dat moet zijn.

    Like

  15. Misschien kan er iemand van de Hema bemiddelen.. met een grote taart erbij.. ik zeg maar wat. Zulke dingen stemmen met droevig.. er is nog veel (verborgen) leed in de wereld.

    Like

Reacties zijn gesloten.