37 gedachten over “Zweefvliegtuig

  1. Grinnik…. zoals ik al op je FB zei: Deze wordt met recht aan het lijntje gehouden whahahahahahahahahahaha……. 😂
    Erg leuk gedaan Ed 😉
    Lieve groetjes, Helma

    Like

  2. Dit moet een enorm gevoel van vrijheid geven.
    Zo gaaf, zou dit graag eens willen doen.
    Super toffe foto ook.

    LG, Karina

    Like

  3. mogge Edward
    ja zeker een mooie puzzel van een mooi stukje Amsterdam
    heb ff gekeken , de pps opent bij mij wel ?

    geniet de dag

    Like

  4. Goede morgen Edward, heerlijk alleen het windgeruis rond je toestel te horen geen storende motoren, maar heerlijke stilte daarboven, lijkt me tenminste. Ik heb nog nooit in een zweeftoestel gezeten.

    Like

  5. Snapte nooit hoe dat werkte, tot een achterneef zijn 93-jarige oma (mijn tante dus) mee de lucht in nam. Is allemaal gefilmd, heel leuk en dus ook nog leerzaam!

    Like

  6. Mooie foto van een prachtig moment.
    Zo’n lierstart schijnt een waanzinnige ervaring te zijn. Dat heb ik zelf nog nooit meegemaakt, ik heb wel een keer een vlucht gemaakt in een zweefvliegtuig met hulpmotor.

    Like

  7. Edward, dit beeld was voor mij in mijn werkzaam leven dagelijkse kost. Ik werkte op Vliegbasis Woensdrecht en daar was een zweefvlieg-veld gevestigd. Ik zou er zelf niet ingaan. Het ging ook wel eens mis. Een broer van een collega is dodelijk verongelukt. Maar als je durft lijkt het mij wel een heel aparte mooie ervaring

    Like

  8. Zweefvliegen zou ik zo graag willen doen. Even de stilte ervaren. Het komt het meest in de buurt van je zo vrij voelen als een vogel. In 2992 heb ik in een helikopter gezeten. Bestuurt door chagrijnige Russen. Echt voor herhaling vatbaar (-: De vlucht was gaaf, dat wel.
    Mooie foto!
    Dag Edje, lieve groet ♥

    Like

  9. Prachtig die lierstart. Heb je al ooit de kans gehad om mee te vliegen ? Ik had al een paar keer de gelegenheid, maar dan wel een sleepstart (met motorvliegtuig als sleper dus). Zalig hoor, echt een keer doen als je de kans krijgt Edward.

    Like

Reacties zijn gesloten.