Schande!!!

De manier waarop sommige werkgevers met het personeel omgaan, is werkelijk een schande!

Het hoofd van een advocatenkantoor in  de Duitse stad Keulen, had berekend dat één van zijn werknemers gedurende 12 werkdagen maar liefst 384 minuten op het toilet had doorgebracht, dat zijn maar ongeveer 32 minuten per dag, en is niet eens genoeg om de Donald Duck te lezen. De werkgever besloot dat dat veel te lang was en trok 682,40 euro van het salaris van de advocaat af.

Nu moet ik wel toegeven dat deze medewerker een riant salaris verdiende, omgerekend komt dat neer op 106,62 euro per uur, dus zat hij per dag voor 56,86 euro weg te poepen, tenminste…….dat dácht de baas.

Het slachtoffer diende een klacht in. Volgens hem moest hij zo vaak naar het toilet omdat hij problemen met zijn spijsvertering had. De rechtbank gaf de man, die het kantoor ondertussen al verlaten heeft, gelijk.

Hier wilde ik meer van weten, en ben naar Keulen getogen om eens een kijkje te nemen bij dat advocatenkantoor, en de ijver van de medewerkers met eigen ogen te aanschouwen. Vrienden,……..ik was verbijsterd, nergens heb ik een dergelijke inzet en plichtsbesef van het personeel meegemaakt! Er werd daar zelfs tijdens het toiletbezoek gewoon doorgewerkt!!!! Aangezien ik dacht dat jullie dit niet zouden geloven, laat ik enkele foto’s zien die ik ter plaatse heb gemaakt.

Deze medewerker verliet niet eens zijn werkplek om een “bah” te doen.
Op het toilet (3) 

Nog even op het toilet een memo schrijven,…het gaat in één moeite door!
Op het toilet (2) 

De meest fanatieke medewerker trof ik aan op het Damestoilet, daar mocht ik eigenlijk niet komen,
maar ik ben wel eens vaker stout.
Op het toilet

Uw razende reporter Edward.

16 thoughts on “Schande!!!

 1. Wahaaaaaaaa dit is weer echt wat voor jou Edward. Dat die update niet helemaal pluis was kon ik me indenken.Voel me na lange tijd weer helemaal in, in spaceland………………….Groetjes.

  Like

 2. Toen ik deze update las, dacht ik al dat er een luchtje aan dit item zou zitten en inderdaad: dit zaakje stinkt behoorlijk. Ze lijken daar in Keulen het omgekeerde van ‘van de pot gepleurd’ te zijn whoehahaaaaaaaa! Leuk dat je weer helemaal terug bent Edward! Liefs, I.

  Like

 3. Die kans krijg je bij ons niet op het werk, als er een alarm afgaat ren je als een speer naar buiten voor je gehoorgebeschadiging oploopt. Is wel een voorgekomen dat ik iemand oproep (die in het gebouw meer dan 20 min weg was). Waarop ik een beschuldigende blik kreeg en een verbolgen "zeg mag ik hier ook nog eens op ’t gemak zitten ????!!!!"

  Like

 4. Moet eerlijk zeggen dat ik zo ook wel es op de plee ben betrapt, alleen dan in dezelfde houding in slaap gevallen, zonder laptop en telefoon….. kwam er alleen de dag later achter. Via een foto.Leuk he, vriendje die je camera weet te vinden, is me al te vaal gebeurd. Kan overal slapen….. zelfs op het toetsenbord. Ha bewezen!!!

  Like

 5. Bij dat advocatenkantoor zijn ze wel een beetje van de pot gerukt ! De "bladen" zouden bij dit nieuws hun vingers aflikken ! (wel eerst even wassen!) Heel erg knap dat je dit hebt ontdekt !

  Like

 6. Waarom vind het niet raar dat onze ranzende, euhh razende reporter weer met z’n gezicht iedere keer weer in de meest hilarische situaties beland. Nee, daar moet je niet de (s)pot mee drijven.Edje? Had je haar zelf bevrijd van dat aan het kruis genageld drukknoopje?

  Like

 7. Vooral die onderste foto geeft me te denken over jou, EDWARD !!!. Wat ben jij voor Glurinamer ?Wel erg sneu voor de advocaat maar met zo’n uurloon mag je wel wat efficiency verwachten.Voor mij geldt dat niet. Ik verdien bijna niks, dus als ik een kwartier op de pot zit kost ’t ook bijna niks

  Like

 8. Whoehahaha, wat weer een leuke log, kijk daar word ik nu best wel vrolijk van. De onderste foto hangt nu waarschijnlijk boven je bed, de stortbak zit ook niet vol water maar is gevuld met water van Keulen oftewel eau de cologne. Je bent echt een razende reporter om daar voor naar Keulen te gaan. Advocaten verdienen zo ontzettend veel geld dat dit de beste methode is, geef mij maar een advocaat(je) met slagroom, ik hoop van harte dat je over de schok heengeraakt bent en blijf jij maar lekker achter je computer zitten hoor, bij ons kost het niet zoveel als we naar het toilet moeten ;-)))Dikke kus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.