Fietsenstalling

De aanleg van de Hoekse metrolijn, is nog in volle gang,
voorlopig rijden de metrostellen hier nog niet.

Fietsenstalling (1)

De fietsenstalling van het station, staat er ook verlaten bij.

Fietsenstalling (2)

34 gedachten over “Fietsenstalling

 1. Eerst en vooral vind ik het al mooi dat je deze foto’s in zwart-wit hebt geplaatst, maar ook het perspectief dat je ons laat zien! Foto 2 van de fietsenstalling vind ik ook super en dat met die gloed erbij, SCHITTEREND!
  Fijne avondgroetjes, Heidi

  Like

 2. Bijzondere maar ook echt hele mooie foto’s.
  Retescherp en alles staat erop. De zwart/wit versie is echt super gekozen.
  Mijn complimenten.
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 3. Mooie zwart/wit omzetting Edward ! De buizen van de fietsenstalling lijken wel op te gloeien… Heb je hier HDR techniek gebruikt ? (ik ben gewoon nieuwsgierig hoor 😉 )

  Like

 4. Prachtig die zwart-wit foto’s! Een sublieme keuze van je. Foto A ken ik niet. Ik bedoel de omgeving. Foto B is een plaatje. Heel veel symmetrie.
  Ik heb jou en je foto’s gemist. Je bent altijd een moment van rust en ik ga altijd met een opgevrolijkt gevoel bij je vandaan (-:
  Fijn je weer te lezen en te zien.
  Liefs van Kakel

  Like

 5. Overal op alle stations staan diezelfde fietsenstellingen. Die leverancier heeft daar een goeie deal mee gedaan. Het is ook wel mooier dan al die oude dingen die overal waren.

  Like

 6. Bijzonder mooie foto’s broertje, zwart/wit is hierbij echt mooi, maar wil je niet meer op de rails lopen laiverd, je weet wat Freek de Jonge zei, er kan nòg een trein komen 😉 Een dikke kus van je zus Ann.

  Like

 7. Goed dat de metro nog niet rijdt, want dan hadden we nu je foto’s niet gezien!
  Prachtige omzetting naar z/w en diepte in de foto’s.

  Like

 8. Een onwerkelijk gezicht Edward toch komt de tijd dat dit alles vol in bedrijf is. Mooi dat jij deze fraaie foto’s hebt gemaakt wie weet waar die nog eens bekeken zullen worden in de verre toekomst.

  Like

 9. Kun je niet voorstellen dat zo’n fietsenhok (zoals die vroeger genoemd werd) leeg staat Edward. Mooie achtergrond lucht met die witte wolkjes.
  Groetje, Ria

  Like

 10. Goede morgen Edward, prachtige foto’s van wat ooit een drukke verzamelplaats zal worden van mensen en fietsen en treinen. Nu zijn het nog mooie maagdelijke beelden met schitterende verdwijnpunten (schildersterm. Deze maagdelijkheid zal ooit verdwijnen.
  Gr. Herman van Kuijk

  Like

 11. Mooi deze foto`s met perspectief, deze zul je dan strak niet meer kunnen maken…..spoorlopers worden gepakt en de fietsenstalling staat dan mutje vol. Goed bewaren Edward.

  Like

Reacties zijn gesloten.