Stuifmeel

Wat is het heerlijk om in het stuifmeel te dollen,
en het lekkerste zit altijd onderin hè?

Stuifmeel (1)

Op een geven moment, zie je er natuurlijk niet meer uit, maar dat mag de pret niet drukken, wat is het leven van een hommel dan leuk!

Stuifmeel (2)

Zweefvliegen zijn van een betere afkomst,
en mogen van Ma niet vies thuiskomen.

Stuifmeel (3)

 

31 gedachten over “Stuifmeel

  1. Zo heeee….. die heeft er zin in hahahahahaha….
    Echt helemaal onder het stuifmeel 😀 😀 😀
    erge leuke foto’s Ed.
    Liefs van mij. Helma

    Like

  2. Dat het iets erotisch is, snap ik … De vliegen zijn aan het bestuiven en dan? Met het stuifmeel bevruchten ze bloemen en planten en daar stopt mijn verbijstering … Vandaar, dat insecten zo ontzettend belangrijk zijn voor het milieu en de algehele natuur. Ik zelf, heb ze ook liever niet in huis. Kortom, ik deed geen biologie en daarom vind ik de auteur Maarten `t Hart zo goed … Er gebeurt niet veel en toch kan hij uren lang blijven schrijven, omdat elke boom, plant, insecten, alles wat vliegt, zwemt, kruipt en graaft, rent & paard beschrijft hij uitvoerig en ook leuk … Dan valt hij weer op een studente – dat doen die mannen trouwens meteen en onmiddellijk, hè … Je blijft lezen, omdat je wilt weten of het nog iets wordt met die twee … Nee, het hoeft niet vijfentachtig jaar lang te duren en ze leefde nog … , daarna leefde ze ook nog … , maar niet meer zo gelukkig … * http://www.friedabblog.wordpress.com * 28 – 2 – 2019 * Amsterdam *

    Like

  3. hoor je ze lachen en giebelen die dikbuikjes, heerlijk he edward, mooi dit weer … voor de natuur is het niet zo goed maar wij mensen wij genieten er van hé

    Like

  4. Geef mij die hommel maar.. jet is een beetje het verschil in kip kluiven tussen vriendlief en mij.. en dan ben ik de hommel hahahaa!

    Like

  5. Deze zweefvliegen vinden stuifmeel heel er lekker. Ik zie meer insecten. Het komt door de warmer. Prachtig foto’s heb je gemaakt.

    Like

  6. Het is maar goed dat hommels geen last hebben van hooikoorts zoals ik 😉 Prachtige close-ups!

    Like

Reacties zijn gesloten.