Deurklopper

Zo’n oude trekbel, wil nog weleens kapot gaan.

Trekbel

Een robuuste deurklopper, gaat langer mee.

Deurklopper

27 thoughts on “Deurklopper

 1. Dit zijn ook prachtige items om te footgraferen Ed πŸ™‚
  Als je je ogen goed de kost geeft dan kom je echt zoveel moois tegen in de deuren πŸ˜€
  Deze foto’s zijn er een voorbeeld van!
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 2. Mijn broer heeft ook nog een ouderwetse trekbel.. moet er elke keer om lachen als ik daar kom.. je ziet die dingen toch echt niet veel meer hΓ¨ en het is zo’n eenvoudig systeem dat niks kost.
  Deurkloppers heb ik héél veel op de foto.. die zie je echt in de mooiste vormen.. en handjes, daar heb ik er de meeste van.

  Like

 3. raar maar waar, ik wil al heel lang zo’n ding op de deur maar tot op heden is het er nog steeds niet van gekomen πŸ˜‰

  Like

 4. Ja, zo heb ik al eens met een afgerukte trekbel bij een herenhuis voor de deur gestaan om verhaal te komen halen over de jongste bewoners die er vanaf de verdieping spullen naar fietsers gooiden die je liever niet voor je kop krijgt. Gelukkig was mijn woede toen al dusdanig gekoeld dat ik de ruiten er maar in heb laten zitten. Als deze foto mijn bloed alweer een beetje kan doen stromen moet de foto wel goed zijn πŸ™‚

  Like

 5. Mooi, ik heb nog zo’n ouderwetse trekbel! Er was toen ik hier kwam wonen ook een elektrisch belletje, maar die heb ik er lekker af laten halen. De echte trekbel is veel leuker en past beter bij het huis..

  Like

 6. Jammer dat ze die oude trekbel meet een koord en kraal hebben hersteld maar wel leuk voor de foto natuurlijk. Deurkloppers fotografeer ik ook altijd, leuk!

  Like

 7. Ding dong zegt mijn bel al bijna 51 jaar,in onze huwelijksnacht hadden ze daar een paal tegen gezet en dat bleef maar ding dong ding dong,de gasten waren gevolgd en mochten niet binnen,we dachten dat ze daar nog steeds stonden en maar bellen.

  Like

 8. Ik heb nog nooit zo’n trekbel gezien Edward.Wel diverse kloppers. Ik zag op TV ook wel eens dat, i.p.v. een bel, je je bezoek moest aankondigen met handgeklap.
  Leuke foto’s overigens.

  Like

Reacties zijn gesloten.