42 gedachten over “Fotograferen

 1. Hahahahahahaha…. ja, het is ook een geweldige leuke hobby 🙂
  Nu de tijd ervoor nog 😉
  Wat een leuk mannetje heb je weten vast te leggen zeg. Enig gewoon.
  Lieve groetjes, Helma

  Like

 2. hey Edward,
  nee… hoe mooi de foto ook is… je weet altijd, dat er iets gebeurd is en inderdaad: ik hoop er ook nooit in te hoeven liggen.
  Blijf gezond!@

  Groetjes, Marlou

  Like

 3. Eerst even doorgeven dat de link waarmee je reageerde niet bestond, maar ik volg je dus dat is geen probleem om te vinden. En ja fotograferen kan je elke dag als je wilt want de lens is geduldig toch? Het is net als schrijven op mijn 2 websites ook mijn passie.

  Like

 4. Wat een grappig beeldje 🙂 En ja het is heerlijk om met de camera op pad te gaan, dat kan ik helemaal onderschrijven. Je kijkt op zo’n andere manier de wereld in.

  Like

 5. Edward, erop uittrekken zit er voor mij helaas niet meer in. Echter ik geniet van alle natuur- en reisprogramma op TV en foto’s van anderen op FB, o.a. ook van jouw foto’s.
  Ik wens je in het nieuwe jaar veel inspiratie.

  Like

 6. Dat lijkt me inderdaad een leuke hobby. Ik heb zelf de kunst niet onder de knie, maar geniet dan extra van fotoblogs, zoals die van jou.

  Like

 7. Zeker is het leuk, maar zo bepakt en bezakt hoeft van mij niet, hoewel ik me dat van de ware liefhebber wel kan voorstellen.

  Like

 8. mooi plaatje Edward
  ik doe sinds 2018 ook wat serieuzer aan het foto’s maken , maar heb genoeg aan 1 toestel hoor

  Like

 9. Heureusement j’ai eu la sagesse d’alléger mon barda il y a trois ans en vendant mes apn reflex et leurs objectifs lourds. A présent je voyage léger. LOL!

  Like

 10. Pffft…je zou maar zo`n hobby hebben……..op internet staan yoch plaatjes genoeg…😂.
  ……..grapje natuurlijk…..ik en jij zijn er mee besmet…nog erger als dat andere virus……want wij proberen het nog overtebrengen,,,🤣

  Like

 11. Hahahaha dat heb je vast van iemand kado gekregen.. iemand die wist wat jij graag doet..! 🙂
  Ik geniet hier héél graag mee van jouw fotografeerkunsten hoor!

  Like

 12. En wij genieten van jou hobby en ook van je dikwijls amusante beschrijvingen daarvan.

  Like

 13. Inderdaad! Ik fotografeer zelf niet, maar ik kan me wel inbeelden dat het een hobby is waardoor je alles en iedereen om je heen kan vergeten en de batterijen opnieuw kan opladen. En wij genieten uiteraard mee van je werk 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.